Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik éri meg...

Roli901214 kérdése:

Szerintetek melyik éri meg jobban? ASUS eee 1001px vagy Acer Aspire One D255E.

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik éri meg jobban? ASUS eee 1001px vagy Acer Aspire One D255E.

Paramétereik:

ASUS: [link]

ACER: [link]

Na szóval pontosan az érdekene meg-e érné nekem ha 50€-nál többet adnák ki egy elvileg jobb 2 magos netbookért.... Mennyivel lenne jobb... és előre szólok hogy senki se probaljon rábeszélni a 15,6 colos notebookra mert hordozható és nagyon könnyű gépet akarok venni!

2011. ápr. 28. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy láttam, nem csak proci hanem ram meg egyéb különbség is van, azt nem tudom megér e 50 euró különbséget, talán igen.
2011. ápr. 28. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

ACERem van

nem akarlak lebeszélni róla az atomnál nem számít az órajel dög lassú így is úgy is

régen 1magos atomom volt 2 perc mire betölt a böngésző

most 2 magos van így csak 1 perc 59 mp

NE VÉGY ATOMOT!!!

2011. ápr. 28. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de mindenképp kisnetbookot szeretnék venni, és ugyebár az összesbe ATOM processzor van :S
2011. ápr. 29. 08:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként nem mondható hogy tapasztalatlan vok ezen a képen legalábbis az egymagos ATOM n450est ismerem, volt egy ASUS EEE 1005HA-m csak sajnos eladtam, mert nagyobbat akartam venni aztán nem lett belőle semmi... nagyon megbántam, mert megvoltam veel azért elégedve és nem mondható el szerintem hogy az 1,66Ghz-es ATOM gyengén teljessített volna WINDOWS7 starter alatt, föleg netezésre, írkálásra használtam, mindenhová magammal vittem, volt hozza egy nagyon jó tatyóm is, sajnos már az sincs meg na de nem ez a lényeg csak kiváncsi vagyok menyni a külömbség az N550es és N450es ATOM proci között.

Esetleg kicsit öregebb játékok futtatására alkalmasabb mint az 1 magos ATOM nem?

Jah igen és az ACER-be ddr3mas ramok vannak alapból 2GB gondolom ezzel már gyorsabb működésre is képes lehet, de amin megakadt a szemem, utánaolvastam az ACER netbookjának és az integrált GMA3150es videokártyára csak 64mb-ot irnak bár támogatja a directX 9et, az ASUS netbookjának meg 256MB-ot, és aztz nem láttam melletet hogy támogatná a directX9-et... Ha gondoljátok linkelek továnni részletesebb paramétert a netbookokról.

Egyébként köszönöm szépen a válaszokat...

2011. ápr. 29. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!