Szerintetek melyik éri meg jobban? ASUS eee 1001px vagy Acer Aspire One D255E.
Szerintetek melyik éri meg jobban? ASUS eee 1001px vagy Acer Aspire One D255E.
Paramétereik:
ASUS: [link]
ACER: [link]
Na szóval pontosan az érdekene meg-e érné nekem ha 50€-nál többet adnák ki egy elvileg jobb 2 magos netbookért.... Mennyivel lenne jobb... és előre szólok hogy senki se probaljon rábeszélni a 15,6 colos notebookra mert hordozható és nagyon könnyű gépet akarok venni!
ACERem van
nem akarlak lebeszélni róla az atomnál nem számít az órajel dög lassú így is úgy is
régen 1magos atomom volt 2 perc mire betölt a böngésző
most 2 magos van így csak 1 perc 59 mp
NE VÉGY ATOMOT!!!
Egyébként nem mondható hogy tapasztalatlan vok ezen a képen legalábbis az egymagos ATOM n450est ismerem, volt egy ASUS EEE 1005HA-m csak sajnos eladtam, mert nagyobbat akartam venni aztán nem lett belőle semmi... nagyon megbántam, mert megvoltam veel azért elégedve és nem mondható el szerintem hogy az 1,66Ghz-es ATOM gyengén teljessített volna WINDOWS7 starter alatt, föleg netezésre, írkálásra használtam, mindenhová magammal vittem, volt hozza egy nagyon jó tatyóm is, sajnos már az sincs meg na de nem ez a lényeg csak kiváncsi vagyok menyni a külömbség az N550es és N450es ATOM proci között.
Esetleg kicsit öregebb játékok futtatására alkalmasabb mint az 1 magos ATOM nem?
Jah igen és az ACER-be ddr3mas ramok vannak alapból 2GB gondolom ezzel már gyorsabb működésre is képes lehet, de amin megakadt a szemem, utánaolvastam az ACER netbookjának és az integrált GMA3150es videokártyára csak 64mb-ot irnak bár támogatja a directX 9et, az ASUS netbookjának meg 256MB-ot, és aztz nem láttam melletet hogy támogatná a directX9-et... Ha gondoljátok linkelek továnni részletesebb paramétert a netbookokról.
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!