Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri ez?

Szerintetek megéri ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy használt számítógépet.

Arra lennék kiváncsi szerintetek megéri-e ez 20k-ért.

Ezt írj az eladó:

Minőségi,atomstabil számítógépet kínálok olcsón.

A készülék minden tekintetben bővíthető,Sata s eszközöket,vinyót és Dvd ,vagy Blue Ray írót is kezel!

A készüléken eredeti windows matrica van.Telepíteni nem szükséges A gép azonnal használható!!

Az alábbi alkatrészeket tartalmazza: s478 Sata s Alaplap P4 3Ghz HT (virtuális 2 magos) Processzor 512 MB Ram(nekem ebbe a gépbe van 1gb, azt átteszem) 80 GB Merevlemez....

Az én gépemhez már nemérdemes semmit se venni, nagyon régi az alaplap is, meg minden rossz rajta.

Előre is köszi a válaszokat.

2011. ápr. 27. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is rossz gép ennyi pénzért. Bár a merevlemez lehetne nagyobb is.
2011. ápr. 27. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ebbe a gépbe ami most van, ebbe van 40gb, ezt gondolom át lehet tenni. Úgy már 120, igaz, még az sem valami sok, de nekem elég lenne.
2011. ápr. 27. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Netezésre jó. Ha jó a vga-ja akkor 6 éves játékokra is elég, vagy kis igényű újakra.
2011. ápr. 27. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy vinyóval, optikai meghajtókkal bővíthető, de korszerű procit, memóriát, VGA kártyát nem tudsz beletenni, netezni, filmet nézni 6-7 éves játékokhoz jó lehet, ha van benne legalább egy 6600 GT vagy egy 9600-as ATI.
2011. ápr. 27. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

És ez megéri 18ért?

Jellemzők:

- ASUS alaplap

- AMD Athlon 3000+ processzor

- Geforce 4 MX440 VGA (128MB)

- 512MB RAM

- CD-ROM

- DVD-RW (író)

- 40GB HDD

2011. ápr. 28. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Hááááát nemtudom, a másik amit írtál, az a Pentium, az jobb lenne szerintem.
2011. ápr. 28. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
az utóbbi jóval rosszabb.
2011. ápr. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!