Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak? Már kétszer...

Mit csináljak? Már kétszer kikapcsolt a gép, mert túlmelegedett.

Figyelt kérdés

Van egy Hp Compaq 615-ös laptopom. Már kétszer kikapcsolt mert túlmelegedett.Még soha nem ment játék rajta, csak alap programok és néha 720p-s film. Csak internetezésre és film nézésre használom. Alapből: [link]

100% mellett: [link]

2011. ápr. 26. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Üdv Sok a por a ventillátor és a hüttőborda közt

de az is biztos hogy nem is pörög a hütöventilátorod

ki kell takaritani

minden laptopnál le lehet szedni a hüttö résznél a fedélt ez 4 vagy 5 kis csavar

2011. ápr. 26. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ennél a laptopnál nem lehet leszedni semmilyen fedelet. A hűtő tiszta mert nem régiben tisztítottam. És ami a legrosszabb az egészben az, hogy le kell szedni az egész előlapot vagy mit, a billentyűzetet is ki kell szedni, hogy a hűtőbordázatot lássam felülről. És a másik rossz dolog az, hogy a ventilátor nem tud levegőt beszívni alul.
2011. ápr. 26. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mikor tisztítottad, nem szedted le véletlenül a prociról a hűtőt? És ha véletlenül leszedted, akkor nem felejtetted el véletlenül újrapasztázni?
2011. ápr. 26. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
nem kötözködésképp mondom, de annyira értek hozzá, hogy ha leszedem a hűtőt akkor vissza is tegyen. Még addig el se jutottam, hogy kiszedjem a hűtőt, mert sok mindent kellet volna még kiszednem, hogy elérjem a hűtőt. Csak a ventit láttam felülről. Levegővel fújtam ki a port.
2011. ápr. 26. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
és pörög is egyfolytában a ventilátor.
2011. ápr. 26. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs tulságosan leterhelve?
2011. ápr. 26. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs, most lett újratelepítve, csak az alap dolgok szoktak futni.
2011. ápr. 26. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

hagyd nyugodtan meghalni....

najo..amugy szerintem megmozdult a proci hűtője amikor szerelted...ha nem új a hűtő akkor a a hűtőpasztája már meg van keményedve és nem simul vissza a procira...

újra kell pasztázni...

2011. ápr. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!