Videokártya erősségéhez van köze a méretének?
Figyelt kérdés
csak mert a haverom szerint igen mert övé ugye nagyon nagy enyém meg pici2011. ápr. 26. 16:40
2/7 anonim válasza:
Ha még a konditerem öltözőjében a farkatokat méregetnétek megérteném, de ha 1 percnél többet foglalkoztál életedben az elektronika világával tudhatnád, hogy ez hülyeség a méretet összehasonlítani.
3/7 anonim válasza:
:D üdv
Hogy is van?
Van 1 130 Kg os haverom aki valoszinü megtudná javitani a gépemet ha elromlik ,,a méretéböl itélve okosnak tünik
szakmája ÁCS :)))
Én csak 75 Kg vagyok de mégis én javitom a gépét ,,
ezt én nemértem :S
4/7 A kérdező kommentje:
jólvan csak kérdeztem bmeg
2011. ápr. 26. 17:10
5/7 anonim válasza:
B+ nem sértésnek írtuk !!
:)
És igen egyes vodeó kártyák mérete is arról árulkodik hogy erősísebb de ez nem mindig mérvadó tehát méret után soha nem szabad videokártyát vásárolni
és igen egy kisméretű videokártya lehet gyengébb is ,,
6/7 A kérdező kommentje:
bmeg sértésnek írtátok ha meg nem tanulj meg fogalmazni
2011. ápr. 27. 16:43
7/7 anonim válasza:
:) Te meg türelmesnek lenni és viselkedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!