Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem töltődik az akkumulátor....

Nem töltődik az akkumulátor. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdjük az elején. Vettem egy Samsung SMX-F30 as kamerát még multév karácsonyán. Azonban elhagytam a töltőjét. Így nyáron rendeltem egy IA-BP85ST aksihoz való töltőt. A töltő 1 óra után teljesen feltöltöttnek mutatta az aksit. Beraktam a gépbe és egyből kiírta: "Az akkumulátor lemerül..." és 4 másodperc után ki is kapcsolt. Elvittem egy szervízbe az egész cumót, és ott aztmondták az akutöltővel van baj. Nah most, kicseréltettem és ez sem tölti fel. Pedig miután visszarakom a töltőbe nemtud tölteni rajta, mert elvileg teljes. Arra az esély hogy 2 szer is rossz töltőt fogok ki az szinte egyenlő a 0val. Nah most utána olvastam és valahol azt írja a mostani töltőről, hogy ha a kamera szoftverjának a száma/neve "XEU" val végződik, akkor nemtudja érzékelni az aksit.

Szoval a kérdések:

Hogyan tudon megnézni a kamera szoftverének a nevét?

Hol lehet kapni eredeti samsung töltőt a kamerához?

Aki tud az segítsen legyen szíves! Fontos!

Köszönöm.

2011. ápr. 26. 15:13
 1/6 anonim válasza:

Eredeti: a gyártó honlapján (esetleg)

Vagy Beírod google-be: Samsung SMX-F30 akkumulátor töltő

2011. ápr. 26. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
google ba beírtam. Csak a kamerát adta ki mondenhol, de már megtaláltam. Mostmár csak az első kérdésre szeretnék választ kapni!
2011. ápr. 26. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Üdv. kérdezd itt

[link]

2011. ápr. 28. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
értem. köszi.
2011. ápr. 28. 22:57
 5/6 szotyi41 ***** válasza:
A haverom usb-jvel is ez volt.Drága gép és csak a saját kábeljéhez ment.Gyártóhoz kell fordulni
2011. ápr. 28. 23:27
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen. megvettem a gyári töltőt. és tölti "/ :D
2011. máj. 1. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!