Nem töltődik az akkumulátor. Miért?
Sziasztok!
Kezdjük az elején. Vettem egy Samsung SMX-F30 as kamerát még multév karácsonyán. Azonban elhagytam a töltőjét. Így nyáron rendeltem egy IA-BP85ST aksihoz való töltőt. A töltő 1 óra után teljesen feltöltöttnek mutatta az aksit. Beraktam a gépbe és egyből kiírta: "Az akkumulátor lemerül..." és 4 másodperc után ki is kapcsolt. Elvittem egy szervízbe az egész cumót, és ott aztmondták az akutöltővel van baj. Nah most, kicseréltettem és ez sem tölti fel. Pedig miután visszarakom a töltőbe nemtud tölteni rajta, mert elvileg teljes. Arra az esély hogy 2 szer is rossz töltőt fogok ki az szinte egyenlő a 0val. Nah most utána olvastam és valahol azt írja a mostani töltőről, hogy ha a kamera szoftverjának a száma/neve "XEU" val végződik, akkor nemtudja érzékelni az aksit.
Szoval a kérdések:
Hogyan tudon megnézni a kamera szoftverének a nevét?
Hol lehet kapni eredeti samsung töltőt a kamerához?
Aki tud az segítsen legyen szíves! Fontos!
Köszönöm.
Eredeti: a gyártó honlapján (esetleg)
Vagy Beírod google-be: Samsung SMX-F30 akkumulátor töltő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!