Van egy Toshiba laptopom, HDD csere, esetleg valaki segítene kicsit?
Hello! Nos van egy Toshiba L40-es laptopom, csak meghalt a HDD-m, és az lenne a kérdésem, hogy ebbe csak TOshiba HDD-t rakhatok bele, vagy akármilyen típusút?
Azt tudom h egy 2,5" Sata csatlakozású HDD van most, de kerestem egy HDD-t a neten: [link] hogyha ezt megveszem, akkor csak kiveszem a régit (tudom hogy kell már sikerült kivennem) és ezt csak becsúsztatom a helyére és ennyi? Köszönöm.
Ha már kicseréled, akkor szerintem vegyél új HDD-t 3év garanciával. Lehet drágább lesz(10 körül), de jóval nagyobb is, és nem mellékes, hogy nem használt HDD...
120GB-os SATA...hmmm... hány éves cucc lehet, mennyit használták...az ilyen használt dolgoknál ezek mérlegelendők?!
Samsung Notebook 160GB 2.5` HDD SATA-150 5400RPM 8.475Ft
Köszönöm mindenkinek, lehet tényleg újat veszek, jobban járok vele, sőt garanciás is..
Tegnap 00:14: Hát amit kiszedtem a gépből vinyót az van ráírva h "SATA 2,5"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!