Mire figyeljek mikor monitort, és alaplapot veszek?
most vennék majd egy alaplapot és mondják hogy nézem a chipsetjét, de azt sem tudom mi az, meg hogy azon kívül mit nézzek.
kb így vagyok a monitorral is...21"osat szeretnék lcd-t de nem tudom hogy mire kellene még figyelni....
Mondjuk alaplapnál elsősorban arra kéne figyelni, hogy milyen processzorod van, vagy hogy milyet szeretnél venni? pl.: Gyártó: AMD/Intel, foglalat: AM2, AM2+, AM3/LGA775, LGA1155, LGA 1156, LGA1366, stb..
Monitornál meg hogy mik az igényeid? Inkább játék, munka, film nézés stb.. mert nem mindegy..
játékra kellene kellene monitor....
tudom hogy alaplapból olyan kell ami am3-as ddr3-as memória belemenjen és pcie-s legyen de nem tudom ezen kívül mi az ami még számít...
Üdv
Mivel AMD s a procci igy a chipset AMD vagy Nvidia Legyen
A VIA chipsetes alaplapokat kerüld !!!! ne engedd magad rábeszélni bármit is feszeget az eladó!!
Monitor TFT és a frissítési frekvenciája
DVI csatlakozos persze elötte nézd meg hogy a videókártyád rendelkezik e vele :)
AM3 -ban már abszolút nincs is VIA chipsetes alaplap!
Amúgy az Nvidia chipseteseket sem árt kerülni, már nagyon rég nem fejleszt új chipsetet AMD -re (de Intel -re sem), csak a platformjával van elfoglalva. Így nyugodtan ki lehet jelenteni: AMD -re csak egyetlen értelmes chipset készet létezik: mégpedig az AMD. :)
és azon belül kell néznem valamit? mármint amd chipsetes legyen és ennyi....nem kell nézni vmi sorozatszámot?
és hova van az írva hogy amd a chipset?
pl ez mit takar?
Chipset: AMD 880G/SB710
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!