Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort vegyek?

Milyen monitort vegyek?

Figyelt kérdés

nos, idáig mindíg 4:3 as monitoraim voltak....ezen játszottam meg minden...most ujat készülök venni de alig találok 4:3-ast

az a 16:valahanyas az mennyiben más?

elnyújtja a képet?

játéknál módosul valami?

teljesen más felbontáson műxik majd minden?

2011. ápr. 24. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem találsz? mennyiért akarsz milyet? és igen más a felbontás és nyújtottabb de nem nagyon látszik rajta
2011. ápr. 24. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:

hát kb olyan 25 rongyom lenne rá és 21"eset vagy nagyobbat ha belefér.....

de tényleg nem találtam....a pcx-en és az iponon is néztem.....

2011. ápr. 24. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:

A laptopomnak pl. 16:10-es képe van, de ilyen kijelzőket már nem igazán gártanak, hanem 16:9-eset...amit én nem igazán kedvelek, mivel mégkevesebbet látok a dolgokból böngészés közben. Amúgy nem lesz nyújtott rajta semmi.

(Pl. a sulinkba idén érkezett egy adag TOTÁL ÚJ, LCD, széles monitor, és ha nem állítom át a fölbontását, még mindig szétnyújtva használnák...szégyen...)

2011. ápr. 25. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:

XD

amugy azaz 16/9....

nemtudom...nekem játékra kellene....de annyira nem tetszik...

olyan jó nekem a 4/3-as....de nem találok...:(

2011. ápr. 25. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
A játékokat már 16:9-esre fejlesztik, tehát tuti, hogy jól fog rajta menni. 4:3-asat már sajnos nem gyártanak.
2011. ápr. 25. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam vele, nem akartam az istennek se csak 4:3-ast. de végül mégiscsak 16:9 lett, és sztem nagyon jó, jobb mint a 4:3-as

[link]

2011. ápr. 25. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszettek eleinte ezek a 16:9-es csodák, de amióta azt használom, semmi pénzért nem mennék vissza 4:3-ra. Nem nyújtja el a képet egyáltalán, de annyi 'hibája' van hogy néhány régi játékban nincs 16:9-es felbontás de az is be lehet állítani hogy középen legyen a kép és két oldalt pedig fekete(Pl. NFS Underground 2-ben a max felbontás 1280x1024, elég zavaró, de lehet csak én játszok túl régi dolgokkal).
2011. ápr. 25. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:

hát akkor lehet hogy majd megbarátkozom egy 16:9-essel...XD

köszönöm a válaszokat....

2011. ápr. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!