Miért van az a gépemmel, hogy simán megvan az ajánlott gépigény egy oylan játéknál amit simán kéne max grafikán vinnie de örülök ha minimumon elfut?
mert az van a gépedben??? XD
médium vagyok....
mert azok kényesek...állandó törődés igényelnek...
azt fel kell telepítened, használnod kell mellé az ati-tools-t folyamatosan frissítened kell a driver-ét...
és ha egy játék nem megy akkor még illesztőprogramokat is keresgélned kell....persze ezt a kis fogyasztással és a nagyobb teljesítménnyel kompenzálják, de hiába a 6-7 %os teljesitményelőny ha nem tudod normálisan használni a kártyát
ezzel szemben az nvidia-t csak feltelepíted oszt cső
ő mindent csinál magának...
jah, és a játékokat nVidiára gyártják...
szóval a problémádat bizonyára az okozza hogy nem a legujabb driver van fennt...de nem is mindíg a legujabb a legjobb...utánna kéne nézned.nemtudom hogy van e vmi ilyen fórum ahol atisok segítenek egymásnak...
de írd le iide a gépedet és hogy melyik játékot akarod tolni aztán utánna nézek...
szóval iq fájtör vagyok.....
lehetséges.... de ne vezess félre másokat mert te szaros atit használsz...
az amit írtam az nem csak a saját véleményem...
amiket mondtam azok tények amit egy hivatalos teszt-ből idéztem....
és ha már a médiába ez megy és még az emberek többsége is így van vele akkor miért illetsz IQ fighter jelzéssel?
attól nem kell fikázni mert igazam van....
de gondolom sok a frusztráció az életedben az ati-d miatt is...ugyh én már nem is idegesítelek ;)
miért csak ati-sok vannak ezen az oldalon???
jah azért mert ők szorulnak állandóan segítségre....:P
amugy mond már meg hogy mi az ami nem igaz a válaszomból???
és hidd el a mostani a 3 számítógépem és már 3 ati kártyám volt....az utolsó egy hónapja főtt meg és vettem egy nvidiát....
hát felüdülés....
régen én is az atira esküdtem mert bevettem az ár/teljesítmény maszlagot...de rengeteg bug-ba ütköztem...
a mostani vga-mal majdnem mi9nden nap meglepődöm hogy mennyire kényelmes egy atihoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!