Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem processora mennyire...

A gépem processora mennyire jó? Kb mennyi RAM ot érdemes majd beletennem? Aki ért hozzá.

Figyelt kérdés

Aki ért hozzá az kb mondja meg mennyire jó a procim stb és mennyi RAM ot tudok beletenni, hogy múködjön... Ezek a proci, alaplap, fizikai és virtuális memoria adataim:

[link]

[link]

2011. ápr. 24. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
A processzorod elég régi, de még jó. Viszont memória az kevés. Nagyon. Mondjuk még 1-2 giga nem árt.
2011. ápr. 24. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem árt, viszont itt a maximumra vagyok kiváncsi amennyit megbirna a gép... Mármint RAM ot.
2011. ápr. 24. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
ha tegyük fel van 2slot az alaplapba akkor...a legnagyobb RAM az asszem 8GB...tehát 16GB RAM-ot tudsz beletenni :) 64bites oprendszernél persze
2011. ápr. 24. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
ha viszont XP van rajta akkor alapból csak 4 gigát kezel összesen...ami azt jelenti hogy ha 4 gigát belepakolsz és van egy 512-es vidkártyád akkor a ram-odból csak 3,5 gigát tud majd használni....
2011. ápr. 24. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés a ramod!

Viszont én ilyen régi proci mellé nem tennék túl sokat, tegyél be 2*1 gigát kitben, az úgy jó lesz, általános feladatoknál így már sosem fog szaggatni a gép.

2011. ápr. 24. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:
ÖÖÖÖ köszönöm a válaszokat, teljeskörű gép felujíást akarok kicsidenként, arra voltam kiváncsi, hogy muszálye procit is vennem de ugy látszik h igen... Ugyanis ha jól tom nem 64bit compatibilis. Meg amugy a video kártyám se valami jó sztem VIA Chrome9 HC IGP Family. Valamelyikőtök nem ismeri? Nagyon szar? A gépem elég régi majdnem 4 éves...
2011. ápr. 24. 21:14
 7/10 laci9 ***** válasza:

ECS P4M900T-M2 alaplapod

Ezek közül választhatsz:400MHz DDR2

533MHz DDR2

667MHz DDR2

Maximum Memory Supported:4GB

Én ezt javaslom:Kingmax 2GB DDR2 667Mhz 5 965 Ft

[link]

2011. ápr. 24. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Mivel Erdélyben élek román oldalról kell rendelnem. Úgy jó lenne ha vennék

2x [link]

és a régi 513 s ramot kiveszem?

2011. ápr. 24. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

mennyi pénzt szánnál a teljes felújításra?

mert ha tényleg teljesen akarod akkor megérné egy új alaplap pl és akkor építhetnél egy új gépet ami 1000x többre lesz képes mint a régi alapokra felújított gép...

én is ugy csináltam hogy apránként vettem meg az alkatrészeimet....

2011. ápr. 24. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Procit ne cseréljél, csak ha játékra vagy grafikai munkára kell a gép. Ha viszont mégis szeretnél, akkor ahogy mások is mondták, új alaplapot vegyél, mert igazából akkor olcsóbban kapod a ramot, és jobb procit tudsz nem is drágábban beletenni. Ha nem szeretnéd, akkor 2 giga ram a gépbe, oszt jónapot.
2011. ápr. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!