Szerintetek mi kéne hozzá?
Adott egy: Asrock ALiveNF4G-DVI alaplap, Nvidia GeForce 8600gt videókari, 300 wattos táp.
Lesz bele véve: 2-4 giga ram, AMD Athlon64 x2 6400+ Black Edition, meg cserélem a winchester-t.
A kérdésem az lenne, hogy a procira milyen olcsó hűtést ajánlanátok(socket am2, és gondolom a táp az fika lesz ehhez tehát szintén valami olcsó fasza megoltás tud valaki? +egyéb megjegyzések
Hűtő például:
Tápot meg felesleges cserélned, ez a konfig nem fogja leszívni a tápodat, nem kell nagyobb, se a procinak, se a vidikártyának.
Aham, akkor azt sztem cserélheted is le szépen, mert elég gyengusz (minőségileg is)
Ezt tudom ajánlani:
FSP 400W FSP400-60APN táp 7000 Ft körüli áron lehet hozzá jutni
vagy:
Gigabyte Superb 460W 8000-9000Ft körül van.
De ez egy sokkal erősebb géphez is elég lesz és minőségi a táp nagyon, ha megemeled érezhető, hogy nem spórolták ki egyikből sem az anyagot. (ez egyébként bármely táp esetében kipróbálhatod, a gyanúsan könnyű tápok 90%-a hulladék)
Én most Core i3 proci és 5770 vidi kari mellé használom ezt a tápot és bőven jó. :)
Bocs hogy linkelek, de prohardveren találsz egy csomó érdekes dolgot, szerintem olvasd át.
Nagyon hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!