NAGYON FONTOS! MI lehet a baj?
tegnap este még jóvolt a gép egyszer csak hajnalba bejön a kékhalál és utána újraindítom és nem jön be a gép. rájöttem hogy az nvidia 9800gt-s videókarimal van a gond. vagy 10x újraindítottam és beadta újból a gépet aztán lefagyott minden és megint nem adott jelet a gép de a gép azmegy.
ma megint ugyanez van már be se tudom kapcsolni Viszont van egy másik gépem azon meg semmi baja sincs megy mint a karikacsapás. újra tettem a gépet de akkor sincs semmi semmi jelet nem ad. kérlek segítsetek!
Megválaszoltad a kérdésed: "rájöttem hogy az nvidia 9800gt-s videókarimal van a gond"
újrateheted, ahányszor akarod, de hardverhibát nem fogja megoldani
Igen, 420 W -ot nem szoktak minőségi márkás tápokra írogatni. Eléggé Ipari hulladék szaga van a dolognak.
Szerintem a tápkérdést rendezd előbb, és ha mákod van, vagyis nem nyírt ki semmilyen alkatrészedet, akkor már a tápcsere is megoldja a problémádat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!