1 gépbe szeretnék 2 videokártyát lehetséges?
Figyelt kérdés
Csak az a baj,hogy egy alapból benn van és a másik nem passzol sehova. Másik gépből van kivéve. Megpróbáltam alá betenni mert ott van egy hasonló foglalat,de nem passzolt. Meg lehet oldani? Nem egyforma a gyártó az gond? A mérete hasonló csak az egyik kicsit nagyobb. Az egyik Samsung a másik azt hiszem Assus.2011. ápr. 23. 21:50
1/6 anonim válasza:
Általában egy alaplapon egy videokártya foglalat van. Azért nem passzol az alatta lévőbe, mert csupán hasonló, de más fajta a foglalat típusa. A videókártyáké PCI express , a többi sima PCI
2/6 anonim válasza:
Hasonló vagy ugyan olyan foglalat? Nem mindegy. Az alaplapod vagy crossfire vagy SLi kompatibilis kell legyen, és a videókártyáid is. Nem kell ugyanolyan de mindkettő crossfire vagy sli kell legyen azokból is.
3/6 A kérdező kommentje:
3 kiálló része van a video kártyán, amit be kéne dugni csak ahonnan kiszedtem az picit nagyobb mint az alatta lévők. Az eredeti amiből kivettem az alatt vannak ienek, hogy AsRock USB2 Sata meg még vanlami. ott hasonló az illesztés mint a vidi kártyáé csak kisebb és nem fér bele. A lényeg akkor nem lehet megoldani ugye?
2011. ápr. 24. 10:14
4/6 laci9 válasza:
Szia.
Légyszíves légy oly kedves és áruld el, hogy milyen alaplapod van,
ha megírod az alaplapod pontos típusát, lehet, hogy könnyebben tudunk segíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Prescott 800 Dual Channel DDR400 FSB 800 asszem ez az
2011. ápr. 26. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!