Twain error a szkennernél, nem ismeri fel a gépem, mit tegyek?
Már mindent megpróbáltam! Win7em van (laptopon)és a szkennert nem ismeri fel a gépem, az illesztőprogiját hiába töltöttem le a netről a (canoscan lide 20as) szkenneremhez és hiába a legfrissebb win7 scanoscan toolbox, semmi. Már ötletem sincs!
Folyton azt írja ki, amikor usbvel csatlakoztatom a szkennert: az usb-t nem lehet felismerni.....unknown device......a photoshop és toolbox progiban meg: twain error.......már korábban is előfordult ez, többször is, de az újratelepítéssel mindig megoldódott a probléma. Most már ez sem segít....vagy ötödször csinálom és semmi sem változik....van vkinek vmi ötlete?
És azt sem értem, miért fordul elő rendszeresen ez a hiba a szkennernél, amikor a géppel semmit sem csinálok, csak este kikapcsolom, majd másnap újra be, és a hibaüzenet megjelenik....utána egy nap kínlódás, míg ismét felismerhető lesz, de már az egy napon is túl vagyok, egy hete szenvedek vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!