Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amikor bekapcsolom a számítógé...

Amikor bekapcsolom a számítógépet, az egér miért nem működik?

Figyelt kérdés
Mielőtt elindítom a gépet, mindig ki kell húznom az egeret, mert nem csinál amúgy semmit. Csak akkor dughatom vissza, ha már bekapcsolt a gép. Mi lehet ez?
2009. márc. 5. 14:37
 1/9 anonim válasza:
0%
Mielőtt bekapcsolod az egér döglött, ugyanúgy mint miután kikapcsoltad. Vagy nem fogalmaztál jól????
2009. márc. 5. 14:44
 2/9 anonim válasza:
56%
Énszerintem vegyél másik egeret.Én is így voltam de mióta vettem másikat azóta nem kell örökké kihúzogatni.
2009. márc. 5. 14:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez már a második egér ami azt csinálja.

Az első válaszolónak:

Ha bekapcsolom a gépet és előtte nem húzom ki az egeret nem működik. olyan mintha be sem lenne dugva, vagy lefagyott. Próbáltam már régebbi egérrel is.

2009. márc. 5. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez egy tipikus alaplapi meghibásodás!

Azért tudom ezt,mert én is így jártam és "potyán" vettem egy másik egeret!

A másik lehetőség,hogy az operációs rendszered van meghibásodva,bár ez nem valószínűséggel kizárható!

Egy nagyon jó tanács: Egy új operációs rendszer, ha ez nem működik akkor egy másik alaplap!!

2009. márc. 5. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
A BIOS-ban állítsd be az USB mouse támogatását ENABLED-re és utánna működni fog rendesen.
2009. márc. 5. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tök égő, de hogy kell belelépni a BIOSBA?
2009. márc. 5. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Újraindítod a géped (RESET) vagy ha ki van kapcsolva akkor amikor bekapcsolod bejön egy képernyő, na akkor nyomj egy 'Delete' billentyűt. A BIOS-ban nem tudom neked hol van az usb támogatás, de ha keresel egy ilyet mint ami ezen a képen van: [link]

És a képen lévő usb mouse supportot Enabled-re állítod (rányomsz egy entert) akkor működni fog.

2009. márc. 5. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
pontosan az utolsó válasz adó é a jó válasz alapba ki van kaopcsolva az usb supp a biosba azért jelenik meg csak a bootolás után az egér
2009. márc. 6. 09:12
 9/9 anonim válasza:
De eddig ment az egér, mostantól nem működik!
2016. dec. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!