Romániában online RAM vásárlás olcsón?
Figyelt kérdés
Hol tudnék Romániában online olcsón DDR2 Ram ot vásárolni.2011. ápr. 23. 08:41
1/11 anonim válasza:
mer ott olcsóbb mint Magyarba? ez egy magyar oldal,magyar emberek járnak ide,nem hiszem hogy valaki tud erre választ adni
2/11 laci9 válasza:
Parancsolj!Kérésed teljesítve!
3/11 anonim válasza:
09:49 válasz írójának. Igaz, hogy ez egy
magyar oldal de nem mindenki Magyarországon lakik aki ide látogat.
De látom mégis sikerült hasznos infót kapjon a kérdező. Sőt, azt az oldalt én sem ismertem még, köszi.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok, apropó az elsőtől megkérdezném: szerinted csak az magyar aki Magyarországon él, lakik?
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, amugy attól hogy romániában élek még magyar vok már bocs...
2011. ápr. 23. 13:02
8/11 anonim válasza:
ma 12:20 ki beszél itt magyarországról? szövegértésből bukta volt általános 3-4ikbe? ez egy magyar oldal nem? magyar emberek járnak ide nem?
9/11 anonim válasza:
de igen és ez hol zárja ki, hogy valaki tudjon segíteni egy román online áruház felkutatásában? - ha valaki magyar nem tudhat ilyent? vagy mi?
10/11 anonim válasza:
én legalább a kérdésre is válaszoltam nem csak az észt osztottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!