Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítene valaki wifi adapter...

Segítene valaki wifi adapter telepítésében?

Figyelt kérdés

Van egy netgear wn111v2 külső wifim. Feltelepítettem, majd a kapcsolódásnál valami pin kódot kér, fogalmam sincs hogy mi ez.

Telepítettem már anno külső wifi adaptert, sosem volt vele gond. Valaki tudna segíteni? Esetleg akinek ilyen van és túl tudott lépni ezen valahogy...

Gugliban utánanéztem, a UPC oldalára irányított, ahol volt valami leírás róla, de én az Aqua computernél vettem, tehát semmi köze a UPC-hez.

HELP PLS!!!

2011. ápr. 22. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
ezeknek sosem kell pin kód...sztem történhetett valami gixer a telepítésnél...próbáld újra
2011. ápr. 22. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Már 2 órája próbálkozok vele...

Nem egy ilyet telepítettem már (nem ezt a típust) - sosem volt ilyen probléma. Nem értem

2011. ápr. 22. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
közvetlen az internet kapcsolat vagy bejelentkezős felhasználóneves?
2011. ápr. 22. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
most a wifi adapter driverének telepítésekor kér kódot, vagy mikor a netre akarsz menni?
2011. ápr. 23. 00:48
 5/7 A kérdező kommentje:
A telepítés után, a beállítások során kéri a pin kódot
2011. ápr. 23. 07:06
 6/7 anonim ***** válasza:
felhasználónév és jelszó, online?
2011. ápr. 25. 00:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldani a "rejtélyt". A megoldás a következő, ha éppen valaki szintén ebbe futna bele:

- A telepítés során (ami sajnos angol nyelvű) ki kell választani azt a funkciót, hogy saját kezűleg szeretnéd kijelölni a telepítendő funkciókat, tehát ne automatikusan a javasolt beállításokkal telepítse.

Itt ki lehet jelölni azt a funkciót, hogy a vezeték nélküli hálózatot a windows konfigurálja. Ez a "titok" nyitja.

Erre azért van szükség, mert ha a usb stick programja konfigurálja, folyamatosan kérni fogja a "pin kódot" vagy mifenét. Ezt azért teszi, mert ezt a terméket a UPC forgalmazza, ha nála vagy előfizető bizonyos szolgáltatásra akkor ezt adják az előfizetés mellé. Tehát azt a bizonyos kódot amit kér, a UPC előfizetők simán meg tudják adni...

Köszi mindenkinek a segítséget, remélem más is ide talál aki beleütközik ebbe a problémába.

ui.: a telepítés során ne legyen bedugva a wifi adapter, csak és kizárólag akkor csatlakoztasd, ha a telepítő kérni!

2011. ápr. 25. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!