Ez az alaplap és ez a proci jó párosítás? Bővebben lent
Szeretném megtudni hogy ez az alaplap: [link]
És ez a proci: [link] működnének e egymással.+ még ezen menne a GTA4?
hát ha jó párosítás alatt azt érted hogy bele tudod e rakni ...akkor igen.
de a gta 4 -hez azért több kakaó kell,minimum egy 2 magos proci 2,6 GHz-es órajellel, valamint még nem ártana bele vagy 2 giga ram ,de inkább 4.és még szó sem esett a videókártyáról ami minimum egy 8600as nVidia vagy egy 3870-es ati. de ezen az összeállításon még épphogy csak elpötyög....nem fog fullHD-ben hasítani
mennyi a keret?
és csak proci alaplap videókártya és ram kell?
proci:AMD Athlon II X3 450 17 000 Ft
ram:Kingmax 2x2GB DDR3 1600Mhz memória 11 000 FT
vga:Gainward 450GTS 512MB GDDR5 (1503) videokártya 20 000 FT
alaplap:Asrock N68C-S UCC OEM alaplap 9000 FT
nem tudom mennyi a keret de ezen már akadály nélkül menne...
ha esetleg drága akkor a videókártya árából le lehet még faragni, de nem ajánlatos ha szeretnél még más játékokkal is játszani...
Elozo:
Mivel a sempronbol latszik, hogy minumumra torekszik, nem lenne jobb egy X2? A 3 magosnal a 3. magnak nincs jelentosege jateknal, max hatterfolyamatok jatekkal parhuzamosan. Ha meg mar erosebb kell, akkor PhenomII X2 jobban megteszi, 19k legolcsobb helyen.
nem tudom manapság mit esznek itt a gta 4 en mindenki menne a gta 4?
NEM EGY JÁTÉKHOZ KELL GÉPET VENNI egyszer megunod
Én ezt az alaplapot javasolnám:ASROCK N68-S3 UCC 8.801 Ft
azért írtam x3-as procit mert a játék ajánlott követelményénél ez a proci van írva....és nem akartam minimumra élezni a konfigot...pont azért hogy más játékokkal is tudjon játszani a kérdező....
jó a konfig amit írtam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!