Miért ciripel a tápom?
Figyelt kérdés
nemrég kifújtam a port a gépemből. és amikor bedugom a tápot az áramba akkor ciripel pár másodpercet majd abbahagyja néha meg újrakezdi... Ilyenkor mi a teendő ? ( A táp CHEIFTEC márkájú és kb 4 hónapos)2011. ápr. 20. 16:53
1/11 anonim válasza:
hát, én tengely hibára gyanakszom, lehetne új ventit venni bele, vagy új tápot (bár, nemtudom,neked milyn hangú az a bizonyos ciripelés :D)
2/11 A kérdező kommentje:
már akkor ciripel mikor még a venti nem forog, magyarán csak áram alatt van
2011. ápr. 20. 17:08
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy belefújtad a port és amikor áramot kap, akkor ott sül rajta egy kicsit.
4/11 A kérdező kommentje:
most be sem merem kapcsolni gépet :( azt hittem hogy ezek a tápok megbízhatóak.
2011. ápr. 20. 17:30
5/11 anonim válasza:
szerintem a tekercsen megjelenik a kapcsolóüzem különbségi frekvenciája, az amit hallasz, üzemszerű működés során ennek nem szabad megtörténnie.
sürgősen cserélj tápot, a szabályozó elektronikával problémák vannak.
6/11 A kérdező kommentje:
az utolsót kérdezem. Tehát amíg nincs bekapcsolva a gép akkor a időközönkénti ciripelés az normális ?
2011. ápr. 20. 17:54
7/11 anonim válasza:
vidd vissza abba a szaküzletbe, ahol vásároltad
Mivel 5 év garanciát vállanak rá, 4 hónapos korában, nem illik neki ciripelni!
(azért előtte nézd meg, hogy a ventillátorhoz nem ér-e hozzá egy kobor vezeték?)
1 kérdés: amikor kifújattad, közben lefogtad a ventillátor lapátot, hogy ne tudjon a légáramtól felpörögni???
8/11 A kérdező kommentje:
nem fogtam le a ventilátor lapátját. De nekem nem a ventilátorral van problémám. Mikor kikapcsolt állapotban van a gép akkor is halkan ciripel a táp. :S :S :S
2011. ápr. 20. 19:26
9/11 anonim válasza:
Elvileg normális dolog, a kapcsoló üzemű (SMPS) tápoknál bizonyos tekercsek szoktak halkan ciceregni.
10/11 anonim válasza:
Mert van benne egy kis tücsök.
Egyébként ha zavar, vidd vissza, szó nélkül kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!