Xbox 360 Slim vag PS 3 jó beruházás?
Mivel sok kérdést látok itt konzolokkal kapcsolatban gondoltam én is felteszek egyet :)
Szeretném megtudni , hogy mit érdemesebb venni Play Station 3-at vagy Xbox 360 slim konzolt. Gondolkodtam új PC-én is , de azt mondják hogy pár éven belül megint cserélni kellene. A konzolok meg több ideig húzzák ki.
Előre is köszönöm minden válaszoló segítségét :)
ha van HD-s tv-d, és főképpen játszani szeretnél, akkor egyértelműen a konzol a jó választás. azt is érdemes belevenni a képletbe, hogy a PS3-ban van blu-ray lejátszó, a X360-ban pedig HD-DVD. én amondó vagyok hogy itt már csak a szimpátia dönt, illetve hogy izgatja-e a fantáziádat a kinect.
viszont ha nincs TV-d, akkor elgondolkodtató alternatíva a PC is, mivel egy konzol+TV árából elég jó monitor+PC konfigurációt lehet összehozni, amit nem hoznak zavarba az 1-2 év múlva megjelenő játékok sem (legfeljebb kicsit lentebb kell venni a részletességet, ennyi).
Panda Péter köszönöm a választ. :) még annyit szeretnék kérdezni tőled hogy erre az lcd monitorra tudnék xboxot vagy ps3-at kötni ?? továbbá támogatná az 1920 x 1080 pixeles felbontást ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!