az SSD az teljesen más mint a RAM. Kevered a szezont a fazonnal.
2011. ápr. 19. 22:28
2/11 anonim válasza:
??
Az SSD sata csatlakozós. Tehát ugyanúgy berakhatod laptopba is, mind 2,5"-os.
2011. ápr. 19. 22:29
3/11 anonim válasza:
te nem simán az SD ramra gondolsz? akkor valószínűleg nem lesz jó de én asztaliba se láttam(eleve nyomtatott áramkörök miatt nem valószínű) ha nem ez érdekelt akkor bocsi
2011. ápr. 19. 22:35
4/11 anonim válasza:
Az SSD az nem egészen RAM. Ami RAM, az az SD-RAM. De az nem megy bele DDR foglalatba, laptopéba sem. Viszont lehet kapni olyan DDR2 memóriamodult ami laptopba való.
Az SSD meg nem feltétlen SATA-s. Csak hogy megkeverjem a dolgokat, a legújabb dolog, hogy DDR3(!!!!) memóriafoglalatba csinálnak SSD-t:
én csak asztaliba tudok, és nem ramként hanem ssdként viselkedik, annyi h ha elfogytak a pci slotok akk így is lehet bővíteni. de laptopba még nem találtam ilyet.
2011. ápr. 19. 23:03
6/11 anonim válasza:
Ja, és néhol "DDR SDRAM" a memória neve, ez is megkavarhatta a kérdezőt. De attól még neki laptopba való DDR2 memória kell. Pl innen:
Olvastam nemrégiben valahol olyan SSD meghajtót ami DDR3 foglalatba csatlakozik, így sokkal gyorsabb az adatátvitele, mint sata-n. Ilyet sztem nem kapni sehol, mert valami új fejlesztés, de már meg nem mondom hol találtam.
2011. ápr. 19. 23:25
8/11 anonim válasza:
Fel nem fogom, hogy az alaplap hogy tudja a memóriafoglalatot háttértárnak értelmezni :D De marhajó!
2011. ápr. 19. 23:33
9/11 anonim válasza:
"Fel nem fogom, hogy az alaplap hogy tudja a memóriafoglalatot háttértárnak értelmezni :D De marhajó!"
Driver kérdése az egész.
2011. ápr. 20. 07:35
10/11 anonim válasza:
A DDR3 foglalatba illeszkedő SSD csak az áramot veszi fel a DIMM foglalatból, nem ott kommunikál. Van rajta SATA vagy SAS csatlakozó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!