77k alatt ez igy jo konfig?
Alaplap: Asus M2N68-AM-plus 11849ft
CPU: AMD Athlon x2 7850 OEM 10237ft
Ram: 2x2gb Kingston
HDD: Seagate 500Gb 7200rpm 16mb Sata 2 St3500411su 11438ft
Ház: Asus TA-8H1 5750ft
VGA: Palit GTS 450 1gb gddr5 hdmi 25650ft
Táp: Chiefec gps-400a 400w 11988ft
Összesen 76912ft
Megéri ár/érték arányban .
Min változtatnátok ?
Az alaplapon, márka szinte mindegy de ez a chipset elég öregecske. Nézz amd chipsetes lapokat, ott is találsz nem túl drágát, jobban jársz vele.
Ne felejtsd el hogy cpu hűtő még nincs, ha van otthon jó, ha nincs akkor jobban jársz egy dobozos kiszerelésü cpu-val.
Egyébként minden más rendben, a nagyon extra dolgokat kivéve mindenre elegendő lesz.
Amd-t szerintem ne vegyél... mellesleg ha nem akarsz grillpartit a szobádban, vegyél intel-t . jobban hűlnek. és ha már a proccnál járunk, így az alaplap is lehetne lga775-ös...chieftec-ből 450W ot vennék.itt van egy pár link:
proci: [link]
alaplap: [link]
táp: [link]
lehet hogy drágább kicsivel, de jobb is:)
összeillik ez a konfig....
és 77 ezer alatt tökéletes választás....játszani is faja....
sok szerencsét az építéshez..
Szerintem ostobaság elavult AM2+ -ba fejleszteni, csak azért mert van 4 GB DDR2 RAM -od. A DDR2 drábább, használtan is jó áron eladhatod.
A DDR3 olcsóbb és jobb, 10 eFT körül már 4 GB-t veszel. Szerintem spórolj még hozzá vagy 10-15 eFt -ot, és vegyél inkább egy AM3-as konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!