A Sapphire Radeon HD5670 1GB, és az 512mb-s változat között mi a külömbség? Mivel tud többet vagy kevesebbet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:07
2/10 A kérdező kommentje:
de mivel tud többet, vagy kevesebbet?
2011. ápr. 18. 19:15
3/10 anonim válasza:
Mhz ügyileg semmit
csak az egyik 1GB a másik 512MB
ja és az 1 gigás drágább
4/10 A kérdező kommentje:
tehát ha 512-es akkor gyakorlatilag semmivel se fogok kevesebbet észrevenni mintha 1gb-s lenne
2011. ápr. 18. 19:22
5/10 anonim válasza:
de az 1 gigáson tovább tudod húzni a játékok grafikáját, mint az 512 megáson
6/10 anonim válasza:
Hát éppen elég nagy a különbség, mert dupla annyi memória van az 1gb-osban... Vagyis 2X annyi vagy dupla olyan felbontású textúrát lehet benne tárolni.
7/10 anonim válasza:
nem érezhetsz különbséget mert ez a kártya nem tud 1 gigát kihasználni...
elég neki az 512...
ha ez játékra lesz...
8/10 Panda Péter válasza:
ahogy mondani szoktam, a GPU túl gyenge, hogy igényelje az 1GB VRAM-ot, ergo előbb "kifullad". szóval bőven elég az 512-es is.
9/10 anonim válasza:
az meg hülyeség hogy tovább tudod húzni a grafikát, vagy hogy dupla annyi mittomén mi fér el benne....nem tudom ezek hol élnek...
512-nél csak akkor tud többet kihasználni ha feljebb húzod...de azzal már csökkented az élettartamát...vagy venned kell rá új hűtőt....
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, már megrendeltem az 512es változatot ha minden jól megy csütörtökön már kirepülök az fpsemmel cod2ben, na meg a többi cod..
2011. ápr. 20. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!