Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Www. Usanotebook.hu/acer-emach...

Www. Usanotebook.hu/acer-emachines-e728-452g25mn/P22882 Ehhez a laptop-hoz mit szóltok?

Figyelt kérdés
Netezésre filmnézésre és az se lenne baj ha régi játékok elfutnának rajta pl Call of duty 2
2011. ápr. 18. 13:23
 1/5 Panda Péter ***** válasza:
olcsónak ugyan olcsó, de sokat ne várj tőle, mivel a gagyi eMachnies minőség mellett még a hardvere is régi és gyenge.
2011. ápr. 18. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:

elfutnának tűrhető kis gép de tényleg régi

videókártya(max régi játékokra) gyakorikérdések-es kérdés:

[link]

proci(elég régi,lassú): [link]

ennyiből játékra készült gépet is lehetne össze rakatni azt jobban tudom ajánlani...

2011. ápr. 18. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

ÉS ez?

2011. ápr. 18. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Vagy talán ez?

[link]

2011. ápr. 18. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

úgy hallottam hogy az amd nem túl jó notebookhoz amúgy is az a leggyengébb mind a 3 közül...az egyikben proci t4400 es a másikban t4500 nem tudom mennyi különbség van a 2 között szerintem nemsok bár nem volt egyikkel sem még dolgom. Ahogy olvastam az erősebb procisba Intel GMA 4500M van benne amiről csak annyit írnak hogy nagyon gyenge(mint az intel vga-k ált.) "A gépben 2giga ramból zabál az integrált vga, de elég szar így is a 3D-s programok futása...."

[link]

itt keress rá a vga nevére láthatsz többet is hogy mit csinált pontosan neki...(nem mai ott a dátum)Nekem a gépben most 1 hd 4550 fut tűrhető újabb játékokkal is elmegyeget norm grafon.Szóval a vga miatt megéri a gyengébb proci ha minden igaz neked nem lesz nagy baj.Szóval szerintem [link] ez inkább... de szerintem várj valakit aki okosabb én csak ennyit tudtam össze vissza irosgatni remélem azért segítettem

2011. ápr. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!