A Fujitsu-Siemens laptopoknak tényleg hamarabb tönkremennek az aksijaik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 20:19
1/7 anonim válasza:
Én kb fél éve vettem laptopot,és a Fujitsu-kat senki nem ajánlotta!Végül Acer-t vettem,ami valamivel drágább, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve!At Asus-ok is nagyon jók, de MSI-t ne vegyé,mert barátomnak pár hónap alatt 2x is tönkre ment!
2/7 anonim válasza:
Én szintén Fujitsu-Siemens laptopot használok, miután olyan helyen dolgozó ismerősöm is ezt ajánlotta. Több pozitív céges tapasztalatról is beszámoltak. Remélem én sem járok rosszabbul.
3/7 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is választ kapj, igen, hamarab tönkremennek az aksijaik, de nem ezzel lesz gond, hanem azzal, hogy a billentyűzet, meg az egérpad még az aksinál is hamarabb tönkremegy, hacsak nem gumikesztyűben, sterilizált szobában, egymittudoménhányad N-nál kisebb erővel nyomod... ezeket cserélni pedig drágább, mint venni egy új aksit.
4/7 anonim válasza:
Kiegészítés: ez most nem a Siemensek lejáratása volt, hanem minden laptopnál ez a helyzet.
(Előző)
5/7 anonim válasza:
Nekem Siemensem van, egyetlen hibája volt az elmúlt több mint egy évben, néha 80 fokra felment a hőmérséklet benne, aminek következtében kicsit felpúposodott a bill, de miután kifújtam a port belőle már jó lett.
6/7 anonim válasza:
Nem , nem mennek hamarabb tönkre az akksijai, mivel mind kínában készül kb. akkor adják fel , mint bármely más laptopé.
7/7 anonim válasza:
nem tudom miért szidják ennyire ezt a márkát,nekem már 4éve ez van és tökéletes.A legtöbb ismerősömnek is laptopja van(Acer,Sony,stb) de szerintem sokkal rosszabbak-hülyeség,hogy tönkre megy a billentyűzet meg az egér,mondom,ismerőseim laptopjain az touchpad annyira érzéketlen,hogy lekopik az ember ujja.Az aksi meg mindegyikben hamar tönkremegy,nekem kb 1év alatt jutott odáig,hogy 5óra helyett már csak 2őt bírt ki,ezzel szemben másoknak fél év alatt ment tönkre vagy ugyanennyi idő alatt.Az sem mindegy,hogy egy márkán belül milyet veszel,az enyém 4éve volt 190e de meg is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!