Mennyire elég 16/32/64 GB az Ipad 2-be?
Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem például a Windows OP-rendszerek 2-3 GB-nál kezdődnek, és ha egy PC-ben lenne 16 GB, elég rövidre kéne fogni a pórázt.
És pl. ha Ipad 2-re zenéket, filmeket meg programokat töltünk le, akkor az nem foglal túl sok helyet?
2011. ápr. 17. 20:59
2/5 anonim válasza:
úgyis átkell konvertálni. mégis hány filmet szeretnél rárakni?
4/5 anonim válasza:
am apu 320*240-es telójára 70 mega egy film gp3-ba és 450 mpegbe. sztem te ha nemakarsz 300 zeneszámnál többet felrakni akk még a 16os is elég lesz
5/5 anonim válasza:
16 gb-t inkább csak azok vesznek akik csak neteznek , zenét hallgatnak rajta mint én , de filmhez és játékokhoz 32 kell , mert ezt úgy kell kikosarazni , hogy 5 gb szabad hely mindig maradjon a laggolás elkerülése érdekében .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!