Mi jelenthet a kód:43?
Az eszközkezelőben a videókártyánál azt írja hogy
"A windows leállította az ezsközt mert hibát jelzet.(kód:43)" Mi jelenthet a kód:43?Kerestem de nem találtam
Hali!
Nekem ugyan ilyen jellegű hibám volt mikor újra raktam tesóm laptopját! Hardware felismerő programmal letöltöttem a hozzá való drivert de sehogy sem akart működni, aztán rájöttem h két videókártyája van a laptopjának, letöltöttem a másik videókártyához is a drivert és azóta jó! :D
Remélem ez segít!
Süsd meg!!!
Én nem rég vettem egy 8800gt-t , 43-as hibakóddal .
betettem a sütőbe 200 fokon 12 percre és működik :)
Egy kis segítség ;) http://www.youtube.com/watch?v=NiL-xHX-jOo
Remélem segítettem.
Ez a palimadár mennyit dumál feleslegesen!
itt az egyik megoldása ha ez nem segít akkor nézz további videókat az interneten.
COde: 43
Ha valakinek még van ilyen hibakódja akkor lehet, hogy a legutóbbi driver telepítéskor lett telepítve a hibás driver.
Ha ez a probléma akkor egy régebbi kb 4-6 hónappal előbbi drivert telepítsen teljesen fel, de előtte minden drivert szedjen le.
Sajnos a legújabb driver lehet, hogy még nem jó teljses, és annak egy része okozza ezt a problémát.
Mostanában már többször előfordult, hogy Nvidia kártyákon ezt tapasztalták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!