Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi jelenthet a kód:43?

Mi jelenthet a kód:43?

Figyelt kérdés

Az eszközkezelőben a videókártyánál azt írja hogy

"A windows leállította az ezsközt mert hibát jelzet.(kód:43)" Mi jelenthet a kód:43?Kerestem de nem találtam

2011. ápr. 17. 11:42
1 2
 11/18 anonim válasza:

Hali!

Nekem ugyan ilyen jellegű hibám volt mikor újra raktam tesóm laptopját! Hardware felismerő programmal letöltöttem a hozzá való drivert de sehogy sem akart működni, aztán rájöttem h két videókártyája van a laptopjának, letöltöttem a másik videókártyához is a drivert és azóta jó! :D

Remélem ez segít!

2013. aug. 5. 12:17
 12/18 anonim válasza:

Süsd meg!!!

Én nem rég vettem egy 8800gt-t , 43-as hibakóddal .

betettem a sütőbe 200 fokon 12 percre és működik :)

Egy kis segítség ;) http://www.youtube.com/watch?v=NiL-xHX-jOo

Remélem segítettem.

2013. okt. 29. 01:10
 13/18 anonim válasza:
Szedd le az alaplapi drivert is. Nekem azzal SIKERÜLT elindítani.
2013. nov. 3. 15:25
 14/18 kread385 ***** válasza:
Nekem is ez a bajom (leptopon, HD 6300m) de nem működik, ráadásul most meg nincs is meg az amd istall manager (rejtélyesen eltűnt) a gépemről!
2015. szept. 20. 08:01
 15/18 RYGHT válasza:
Velem is ugyan ez tőrtént, de én szerintem egy vírus blokkolhatja, mert nemrégiben feltelepített és egy MAC OS X Yosemite témát a számítógépemre, minden bekapcsolásakor ki dobott egy telepítő ablakot, aznap nem bezártam, hanem feltelepítettem véletlen és azután amikor előszőr játszottam, az fpsem egyenlő volt mintha integrált videókártyával játszanák, megnéztem az eszközkezelőt és nekem is ezt írta ki. (GTX GeForce 960 STRIX)
2016. febr. 20. 14:44
 16/18 anonim válasza:
#13 MŰKÖDIK! Nem elég felrakni a dedikált videokártya driverét, kell az alaplapihoz is.
2016. dec. 27. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez a palimadár mennyit dumál feleslegesen!

itt az egyik megoldása ha ez nem segít akkor nézz további videókat az interneten.

COde: 43

https://www.youtube.com/watch?v=v3wuxVM-zmo

2017. febr. 6. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha valakinek még van ilyen hibakódja akkor lehet, hogy a legutóbbi driver telepítéskor lett telepítve a hibás driver.

Ha ez a probléma akkor egy régebbi kb 4-6 hónappal előbbi drivert telepítsen teljesen fel, de előtte minden drivert szedjen le.

Sajnos a legújabb driver lehet, hogy még nem jó teljses, és annak egy része okozza ezt a problémát.

Mostanában már többször előfordult, hogy Nvidia kártyákon ezt tapasztalták.

2018. aug. 11. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!