Ajánlanátok notebookot amin menne a GTA IV?
Figyelt kérdés
Ha tudtok olyat linkeljetek ami benne van a 180e Ft-os árkeretbe :)2011. ápr. 15. 17:41
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Amit linkeltél az a Dell Inspirion noti még véletlenül se vinnel el a maga Intel GMA videókártyájával...
Kérdezőnek meg ajánlom hogy olyan gépeket nézzen ki magának, amiben lehetőleg minimum ATI HD5650-es ill. GeForce GT 420M van vagy ezektől magasabb szintű grafikus kártya van :)
Amúgy az enyémben HD5650-es van és mediumon akadás mentesen megy ;)
3/8 bp1985 válasza:
Ha azon az intel graphichs media-n elindul a gta iv, akkor gyalog körbejárom a földet. Legalább hülyeséget nem kéne írni. Alienware való játékra, vagy az asusnak vannak gamer laptopjai, bár asus akkor sem kéne, ha ingyen lenne. Tudom, mennyire "megbízható". Ezzel foglalkozom.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
azert am valszeg low grafikaval az inteles integraltakon is elmegy. En anno akkor vettem belepo kategorias laptopot, minkor a san andreas megjelent, es gagyi integralt s3 kartya volt benne, de low-on vitte.
Szerintem amugy a legalja ami biztosan viszi, az egy AMD-ATI-s laptop, AMD P320-as proci, Ati HD 4250-es vide kartya, ilyen HP-bol 90 ezer korul kaphato.
6/8 anonim válasza:
Amugy meg baromsag laptopot jatekra venni. 50 ezerert mondok olyan uj asztali gepet, ami medium grafikaval viszi, 70-ert ami maxon.
8/8 anonim válasza:
Na azért a San Andrea meg a IV-es "kicsit" más kategória. Igen, a SA-t nkm is vitte az asztali gépem alaplami graf kártyán. De ha a IV-est elviszi akkor 1 évig kézen fogok járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!