Szerintetek ez most Videokártya hiba?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy van nekem egy megadott játékban olykor 120 fps-em. És az a baj, hogy ilyenkor olyan mintha szaggatna kicsit, és nem lenne valami jó, pedig minden új rajta. De ha, Vsync-et bekapcsolom folyamatos a játék, de pl ha leugrik 50 fps-re Akkor érezni lehet hogy lassul.
Gépem röviden: HD6870 crossfire (legújabb driver, directx)Intel Core I7 860, 4GB corsair drr3 memória.
2011. ápr. 15. 14:38
1/8 anonim válasza:
Mintha 50 fps-t megéreznél, hogy lassú...
2/8 anonim válasza:
Nem az a baja, hanem hogy lassul. vsync-el amúgy se megy 60 fölé. nekem gyengébb gépem van, de én is tapasztaltam néhány játéknál. én arra gyanakodtam, hogy vmi játék hiba. úgy értem vmi optimalizálatlanság vagy bug ilyesmi. de lehet más oka is.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezt mondom, más gépnél nem lehet érezni, pl: Crysis-nál 1 db HD 6870-nel 30 fps-el megy fullon más gépén, nekem meg 2-vel 40-60 között, és rendesen érezni ha lemegy 40-re... De ez más játéknál is így van... Olyan mintha vagy 18 fps-em lenne vagy 20, nem lassú meg semmi, csak olyan nem laza... És ez zavaró...
2011. ápr. 16. 17:16
4/8 anonim válasza:
igen nekem is ilyen, nem szaggat csak mintha olyan "nyúlósabb lenne", nem olyan "pattanós"
5/8 anonim válasza:
itt a crossfire azt jelenti hogy 2 van belőle és össze van kapcsolva?
7/8 anonim válasza:
nem elég hogy 120 meg 50 fps-el játszol???????????????? jézusom... nincsen észre vehető különbség amúgy is nekem eddig a legnagyobb fps-em olyan 25 volt ;) San Andreasban
8/8 A kérdező kommentje:
Látom sok primitív ember nem érti a kérdésemet... HIÁBA VAN MAGAS FPS SZÁMOM, MIKOR ÚGY TŰNIK HOGY MINTHA SZAGGATNA...
2011. ápr. 23. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!