SOS! Hibás windows frissítés, vagy szervíz?
Tegnap esti win 7 uptade után ma reggel a gép csak a kezdő logoig jutott, biosba belépni nem lehet, semmilyen más indtási módot kiválasztani nem lehet, ubuntu live cd-ről sem bootol a gép.
Meghalt benne valami, vagy mi okozhatja ezt? Csak hozzáértők válaszát várom!
Amúgy egy éves laptopról van szó.
Azért érdekes, mert a régi laptopom, amin xp-van, tegnapi csomó frissítés, kikapcs után ma hasonlót produkált, egy ideig töltött, majd szó nélkül újraindult.Se csökkentett mód, se javítókonzol nem segített, hiren's boot cd-ről mini xp felment, úgyhogy hardverest kizártam. Oprendszer keresésénél a D(!) meghajtón találta meg az xp-t, természetesen a c-n van, végigvettem majd minden javítási lehetőséget, fixmbr,bootdefault, stb. Valamelyik segített,
mert rendesen elindult a gép, a d gyökerében(!) volt a boot.ini, ntldr.dll, ntdetect fájl, c-n nem!???
Azért én visszamásoltam a c-re, és azóta már többször újrainrítottam, és jó.
Ja, és haveromnál is valami ilyen van tegnap óta, este megyek megnézni.
Abszolút semmit nem ír ki. Bejön a kezdő logo, és kapu, ott megáll. Ha bootolna legalább, már rég megnéztem volna live cd alól, hogy mi lehet a gond.
Amúgy nekem is xp-m van, és a tegnapi hosszú friss után simán elindult a gép, a w7-es lakótársamé.
Na igen, de ez konkrétan sehogy se indul el, még a windows betöltéséig sem jut, addig se, hogy akár a BIOS-ba be tudnék lépni.
Köszi, hogy próbáltok segíteni, de ehhez mindhez legalább az egyik kéne.
Ha itt sem találsz megoldást, akkor regisztrálj az oldalra, ott vannak a vérprofik, tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!