Melyik gép a jobb? nekem ez nem tetszik= (
ugy volt hogy ez lesz
olcsó,szép,
és ez lesz inkább ,mert aanyum tesója rendezi és hogy ez jobb
de ez annyira csúnya...és nekem csak netezésre kell.szerintetek is ronda a második,és melyik lenne jobb?nincs igazam?
sztem neked kéne választanod úgyis te fogod használni. ha egyetem miatt lesz akk támogatom a laptopot. ha csak otthoni használatra akk felesleges mert feléért jobb asztali gépet kapsz és ha meghal benne vmi nemkell cserélni az egészet.
a teljesítménye lényegében mindegy olyan ócska integrált videókártya van mindegyikben 250 alatt h új játékokkal úgyse fogsz tudni játszani.
a dual-core miatt választotta anyud tesója. gyorsabban fog menni majd a filmek kicsomagolása /kicsit/ ,de ezért én pénzt nemadnék nagyobb teljesítmény úgyis nagyobb áramfelvétellel jár ami nagyobb hőtermeléssel is jár és ha nő az áramfelvétel akk hamarabb merül le az aksi. nemsok a különbség dehát ha pl vhová megyek utazok
vonaton akk az a fél óra is sokat számít.
dvd filmeket mindkettőn lehet nézni
én külsőre megmondom neked semmi különbséget nemlátok. egyik laptop másik is laptop.21/f
mellesleg megnéztem ezt a freedos progit mekkora röhej az egész. van vagy 2 mega. komolyan. mindent úgy kell parancssorral beírni még az egér működését is. egy mp3 többet foglal.
ja és annak aki megcsinálja a gépet adjatok egy sörtXD köszönet jeléül
előző vaok. am meg látszott anyud tesóján h nemért a gépekhez. már ebből a 2 választásból.
tippikus az a figura aki mindenkinek megigéri h megcsinál ezt azt aztán a végén hozzám jön segitséget kérni mert nem boldugul alap dolgokkal.sok ilyet ismerek
gyakorikérdéseken ha értelmesen teszi fel a kérdést és nemír hülyeséget komolyan használható választ kap. például ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!