Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetne lemezterülethez...

Hogy lehetne lemezterülethez jutni?

Figyelt kérdés
merevlemezemen kevés a lemezterület. programok telepítése és törlésekbe ott már töröltem amit tudtam a hdd-n is kifacsartam az utolsó kilobájtot is. mit lehetne tennni hogy több legyen a lemezterület? töredezetség-mentesítő nem jó mert 2% van és 15% kéne hogy jó legyen :\ mit lehet csinálni a windows ujratelepítés kivételével ?
2011. ápr. 13. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

totalcommander, bekapcsolod a rejtett fájlokat is és a meghajtó gyökérből kezdve a mappákon végig nyomkodod a space gombot, kiirja a mappák méretét így megtudod mi foglal sokat.

amit nem tudsz micsoda ne piszkáld, de a temp mappák tartalmát, internet előzményeket nyugodt szívvel törölhetsz

2011. ápr. 13. 17:24
 2/17 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 13. 17:29
 3/17 A kérdező kommentje:
az a temp mappa az mi vagy milyen? az internetes előzményeket töröltem. totalcamanderem nincs de attaol meg tudom oldani hogy mi foglal sokat. a merevlemezen a mappák tulajdonságaiban megnézem mennyit foglal. igy jó
2011. ápr. 13. 17:33
 4/17 A kérdező kommentje:
hát ez a magasnál is magasabb. nincs valami egyszerübb mód ?
2011. ápr. 13. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:

Milyen oprendszered van?

1, Temp mappa a C:\Users\*felhasználónév*\AppData\Local\ -an találod.

Ha az AppData mappát nem látod, akkor valószinüleg be van kapcsolva a "Rejtett fájlok, mappák elrejtése"

Megjelenítése:

Rendezés > Mappa keresés beállításai > Nézet fül > Rejtett fájlok, mappák megjelenítése - rakd ide a pontot

De egyszerübb a CCleaner telepítése, ezzel egyszerübb az ideiglenes fájlok törlése

[link]

[link]

2, A lapozofájlt áthelyezheted másik meghajtóra

Rendszer tulajdonságai - Speciális fül - Teljesítmény - Módosítás

illetve ha automatikus méretre van állítva, akkor beállíthatod egy adott méretre, ne hízzon (DE OVATOSAN)(ehhez ismerni kéne a konfigod!)

3, Ha asztali géped (nem laptop) van a hibernálást kikapcsolhatod és a hiberfil.sys-t törölheted.

Futtatásba: cmd , aztán enter, parancssorba:

powercfg -h off

vagy

[link]

2011. ápr. 13. 18:53
 6/17 A kérdező kommentje:
hát ezt köszönöm. Valahogy értem de nem teljesen de szerintem mennifog a dolog. ccleandert vagy mit nem merem letölteni mert 185 mb hely van és itt a számitogéphez tartozó frissítések amihez kell a hely hogy települjön?. Még lenne egy kérdésem hogy a notron security jó vírusírtó ?
2011. ápr. 13. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:

A Windows frissítést most hagyjad, ha nem sikerül rendberakni, ugyis ujra kell telepíteni. Kapcsold ki a frissítést.

A CCleaner csak 2.6 mb nyugodtan töltsd le, ezt még telepíteni se kell.

[link]

lásd képek [link]

Jó a Norton, de be is kell állítani.

2011. ápr. 13. 23:15
 8/17 A kérdező kommentje:
hagynám a frissítést ha lehetne... mert ha kikapcsolom akkor ugy is telepíti. hát akkor megcsinálom a ccleandert de elötte meg akarom nézni az eddigi leirtakat. azt ha semmi nem sikerül akkor jöhet a ccleander.
2011. ápr. 13. 23:19
 9/17 A kérdező kommentje:
ja és feltette valaki milyen op. rendszerem van. a válaszom: windows xp 2002-es
2011. ápr. 13. 23:23
 10/17 A kérdező kommentje:
és hogyhogy nem kell telepíteni?
2011. ápr. 13. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!