Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigurációról?

Figyelt kérdés

Amd x2 dual core 3 ghz

GIGABYTE MA7GMT-S2 - alaplap

2GB DDR3

ATI radeon x1550 512 mb

Hdd: 500gb

DVD-RW

Szerintetek mik az előnyei és a hátrányai? Én nem igazán ismerem az Amd processzorokat.

2011. ápr. 13. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:

azt ugye tudod h eléggé régi alkatrészek?

inkább írd be ide az összeget amit erre a gépre fordítanál, és egy jobb konfigot összedobunk

egyébként nem volt rossz konfig...úgy 4-5 éve...

2011. ápr. 13. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Elso:

Ha mar valaszolsz, ne irj hulyeseget. Hol volt am3 es AthlonII 4-5 eve? Mert ugyan nem irta pontosan le, de kiderul, hogy Athlon II-rol van szo. Ez a konfig hazastul, tapostul 50-60 korul lehet, ha ebbol a penzbol jobat kihozol, gratulalok!

Kerdezo:

Ha jatekra kell, nem artana ennel tobbet raszanni, ha nem jatekra kell, akkor integralt videokartya is eleg.

2011. ápr. 13. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szal ha jatekra kell, nem artana 4 giga ram, phenom II X2 proci, es egy erosebb video kartya.
2011. ápr. 13. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló

alaplap? videókártya? ezek is tegnap jöttek le a gyártósorról mi?

proci... athlon 64 x2 6000+ mond vmit?

egyedül a memóriák amik az új generációt képviselik,a vinyót innen nem lehet megmondani, de a többi mind öreg jószág. szóval kössz az okoskodást, de legközelebb gondolkozz és nézz körül mielőtt ugatni kezdesz

2011. ápr. 13. 18:08
 5/8 Panda Péter ***** válasza:
ugyan honnan szülted ki, hogy Athlon II? a 6000+ nak is 3GHz az órajele.
2011. ápr. 13. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
elnézést kérek, Athlon processzor, siettem, és nem írtam oda. Nekem video és hang feldolgozásra illetve szerkesztésre kell. Szerintetek alkalmas lenne?
2011. ápr. 13. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem jó csk több ram kéne

én 3600+ asal hd vidókat is csinálok és az 1,9 ghz s

2011. ápr. 13. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

kérdező:

nem tudjuk, hogy régi, vagy új athlon (64 v II). természetesen a régi is vinni fogja, viszont az újabb generáció kisebb csíkszélességen készült(90 nm, az új 45 nm). azaz ugyanazon méretű lapka alatt több feldolgozóegység lapul, vagyis jóval gyorsabb, mégha a működési frekvenciájuk azonos is. emellett hűvösebb és kevesebbet eszik.

az alaplap már rendelkezik egy hd2100 integrált videókártyával. nem a legerősebb (sőt), de az x1550 se mai csirke. emellett az alaplap ddr2es memóriákat tud csak kezelni. megmondom őszintén fogalmam sincs hogy ddr3asokkal működne e, és ha igen akkor mien módon.

ezért mondom, inkább írd meg mennyit szánsz erre a gépre, és kiokoskodunk vmit (70ből újonnan egy erősebbet összeállítok, 100ból meg hajajj..)

persze ha mindeképp ez a konfig kell, lehet rajta videót szerkeszteni (már ha a memória kompatibilis az alaplappal). csak ha ugyanannyiért van jobb akkor miért ne :)

2011. ápr. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!