Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó processzor? És hány magos?

Ez jó processzor? És hány magos?

Figyelt kérdés

AMD Athlon(tm) 64 Processzor 3500+ 2.21GHz

Nem vagyok egy gépzseni úgyhogy köszi a választ . ;)

2011. ápr. 12. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van és nem vlami jó :S

Hiába van melette 4 gb ramom, 1 gb videókártya, a css-be csak 200-300 fps-em van.

1 magos...

A haveromnak pont ugyanez a ram, videókártya csak 2 magos processzor de az is 2,2 ghzn megy és neki van 600-700 fps-e...

Egy kicsi különbség :D:D:D

2011. ápr. 12. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló ismered te az emberi szemet? Kb. 35! FPS felett már nem érzékel SEMMILYEN különbséget. Nem értem miért lenne jó neked ha 24542354 FPS-el menne a CS-d, mivel ugyanannyit érzékelnél belőle mintha kb 50-el menne. Ja persze jó vagánykodni vele a kockáknak de azon kívül semmi értelme nincsen.

Kérdésre: Nekem is ilyen van csak 4000+-os és sztem egész jó :)

2011. ápr. 12. 18:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Első válaszoló : Nem tudom ki kérdezte az fps-t de mind1 azon belül nekem 98 és 99 között megy az fps-em és nincs laggom. De mondjuk az Cs1.6.

Második válaszoló: Köszi a választ!.

Annyi bajom van és nem tudom mért hogy cs-ben az egerem laggol. NEM a játék laggol hanem az egerem és nem tudok lőni. Ez miért lehet ?

2011. ápr. 12. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:

2. Válaszoló: Nekem azért fontos az fps, hogy tudjak demókat csinálni arról hogy hogy játszok... Ilyenkor ha bele is lassítok a videóba, azért akkor se szaggasson. Tehát ezért.

Amúgy nemtom miért laggol az egered. lehet, hogy azzal van baj. :D:D:D

Amúgy az 1.6-ba nemtom, de nekem csak 72 fps-em van, viszont ez olyan stabil, hogyha megy a fraps, akkor is annyi marad.

2011. ápr. 12. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és csak azért mondtam az fps-t, hogy mondjam, mekkora külömbség van 2 magos és 1 magos között
2011. ápr. 12. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Fps-es valaszolo:

A szezont kevered a fazonnal. Az emlitett proci eleve nem ugyanara a foglalatra keszult, mint a 2 magos Athlon 64, tehat tok ms architektura a 2, es mivel az Athlon 64 X2 ujabb, ujabb technologiakkal, ezert valszeg 1 magja is erosebb ennek az 1 magos procinak az 1 magjanal. Mert nem csak a Mhz szamit. Nekem van egy 3 Ghz-es P4 Northwoodom, a Pentium M 1.6 Ghz-es proci a laptopomban veri, de egy uj Atom 1 magos meg szinten 1.6 Ghz-el mindkettot, pedig az ma also kategoria

2011. ápr. 12. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szal az a ket magos nem azert tud tobb mint ketszer annyi fps-t, mert 2 magos, gondolj bele eleve 2-szeres fole nem is nagyon lehet menni elmeletileg, legtobb parhuzamosithato folyamatnal meg 1.5 fole nem is megy a teljesitmeny novekedes. Szoval ebben vastagon benne van a nagyobb busz es memoria sebeseg es a Mhz-ben nem tobb, de fejlettebb proci.
2011. ápr. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!