Ez jó processzor? És hány magos?
AMD Athlon(tm) 64 Processzor 3500+ 2.21GHz
Nem vagyok egy gépzseni úgyhogy köszi a választ . ;)
Nekem ilyenem van és nem vlami jó :S
Hiába van melette 4 gb ramom, 1 gb videókártya, a css-be csak 200-300 fps-em van.
1 magos...
A haveromnak pont ugyanez a ram, videókártya csak 2 magos processzor de az is 2,2 ghzn megy és neki van 600-700 fps-e...
Egy kicsi különbség :D:D:D
Kedves válaszoló ismered te az emberi szemet? Kb. 35! FPS felett már nem érzékel SEMMILYEN különbséget. Nem értem miért lenne jó neked ha 24542354 FPS-el menne a CS-d, mivel ugyanannyit érzékelnél belőle mintha kb 50-el menne. Ja persze jó vagánykodni vele a kockáknak de azon kívül semmi értelme nincsen.
Kérdésre: Nekem is ilyen van csak 4000+-os és sztem egész jó :)
Köszi a válaszokat!
Első válaszoló : Nem tudom ki kérdezte az fps-t de mind1 azon belül nekem 98 és 99 között megy az fps-em és nincs laggom. De mondjuk az Cs1.6.
Második válaszoló: Köszi a választ!.
Annyi bajom van és nem tudom mért hogy cs-ben az egerem laggol. NEM a játék laggol hanem az egerem és nem tudok lőni. Ez miért lehet ?
2. Válaszoló: Nekem azért fontos az fps, hogy tudjak demókat csinálni arról hogy hogy játszok... Ilyenkor ha bele is lassítok a videóba, azért akkor se szaggasson. Tehát ezért.
Amúgy nemtom miért laggol az egered. lehet, hogy azzal van baj. :D:D:D
Amúgy az 1.6-ba nemtom, de nekem csak 72 fps-em van, viszont ez olyan stabil, hogyha megy a fraps, akkor is annyi marad.
Fps-es valaszolo:
A szezont kevered a fazonnal. Az emlitett proci eleve nem ugyanara a foglalatra keszult, mint a 2 magos Athlon 64, tehat tok ms architektura a 2, es mivel az Athlon 64 X2 ujabb, ujabb technologiakkal, ezert valszeg 1 magja is erosebb ennek az 1 magos procinak az 1 magjanal. Mert nem csak a Mhz szamit. Nekem van egy 3 Ghz-es P4 Northwoodom, a Pentium M 1.6 Ghz-es proci a laptopomban veri, de egy uj Atom 1 magos meg szinten 1.6 Ghz-el mindkettot, pedig az ma also kategoria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!