Letörtem véletlenül a proceszorrol 1 ilyen kis csatlakozót, müködik még?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 16:27
11/20 anonim válasza:
az kb 5 rugó.
hogyan csináltad?
am nyugi balesetek mindenkivel megesnek 2 ismerősöm is fordídtva tette bele a ramot a gépbe aztán vvolt szikrázás meg minden videókártya meg winchester élte csak túl
12/20 anonim válasza:
1 okkal több hogy kuka azt csak egyféleképpen lehet betenni különben elgörbülnek a lábak
13/20 A kérdező kommentje:
csak nekem az a baj h anyám kicsinál :D
2011. ápr. 12. 16:58
14/20 anonim válasza:
gondolom nálatok több gép van mert valahonnan írsz. ha pécsi lennél megmondanám hova menj és 2,5 rugóért kapsz egy 3as 256cashes procit és mikor hazaérsz gyorsan belerakod nemszúrnák ki
15/20 A kérdező kommentje:
már tud róla inkább már csak megkéne oldani
pécs nekem meg az ország túl vége de azért kösz
2011. ápr. 12. 17:09
16/20 anonim válasza:
legközelebb azért kérdezz meg vmi havert hogy kell beletenni mert procit tényleg csak egyféleképpen lehet alaplapba berakni. szomszéd rosszul rakta be majd tűvel kellett kiegyenesítenie a görbe lábat
17/20 A kérdező kommentje:
nah rájötem végül énis hogy hogyan kell és beleraktam és lás csodát müködik :D
2011. ápr. 12. 17:31
19/20 A kérdező kommentje:
de hogy én mennyire örülök ennek :D
pedig 2 kis vacok is letört róla
2011. ápr. 12. 17:59
20/20 anonim válasza:
Egy-két letört pin-től a legtöbb processzor még működni szokott, de nem mindig. Örülj neki hogy nem romlott el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!