Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megbánom, ha netbookot veszek?

Megbánom, ha netbookot veszek?

Figyelt kérdés
Második gépnek kellene, hogyha a barátom használja az asztali gépet, tudjak netezni. Max 110e forintom van rá, és a netbookoban tetszik, hogy kicsi, könnyen magammal tudom vinni, ha pl utazok, meg színes.
2009. márc. 2. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha megteheted, hogy vegyél, a NOTEBOOK csak hasznos találmány. Ja és mi az hogy színes a NOTEBOOK?
2009. márc. 2. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én annó egyetem előtt vettem laptopot netezésre, filmnézésre stb. hogy majd milyen jó lesz. Így utólag viszont kicsit vegyes érzéseim vannak, jó hogy van, de igazából nem olyan fontos/hasznos, mint azt előtte gondoltam, kicsit sajnálom a rá költött pénzt.

Szóval nem lebeszélni akarlak, ha van fölös pénzed, vagy nagyon szeretnéd, akkor irány a bolt, de egyébként azért gondold át, hogy pár óra netezés megér-e annyi pénzt?

2009. márc. 2. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

HP Mini 2133 FU339EA Ezt javaslom, most vettem egyet és nem bántam meg!

[link]

Magyar billentyűzet, és a billentyűk mérete akkora, mint egy normál billentyűzeten!!!

Nagyon szép kijelzője van, nagy háttértár, jó a memóriaellátottsága. (De 5-6e Ft-ért kapsz hozzá 2 GB-s modult is)

Gyors a procija (a mininote-hoz képest), és sokat bír az akku, még úgy is, hogy "csak" három cellás.

Ezzel nem járnál rosszul!

2009. márc. 2. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a lényeget nem írtam: 83.000,- Ft bruttóban.

Az előző voltam.

2009. márc. 2. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem értitek a kérdezőt...

A netbook az nem ugyanaz,mint a notebook(laptop).

110 ezerért ma már notebookot(laptopot) is lehet venni,nem csak netbookot.Nem is akármilyet.Egy jó középkategóriás gépet.Fontold meg!

2009. márc. 2. 10:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló! Nem találod kicsinek a képernyőjét?

Köszi mindenkinek a válaszokat, írjon még, akinek van tapasztalata!

2009. márc. 2. 10:42
 7/9 anonim válasza:
100%

szia,

nekünk is van egy. hatvanvalahányezer forintba került. előzőleg az asztali mellett egy normál méretű laptopunk volt, de azt nem mertem magammal vinni konzultációra, mert folyton attól féltem, hogy fent hagyom a vonaton, amilyen szerencsés vagyok és amilyen sok cuccal járok. úgyhogy eladtuk és lett helyette ez. ez simán belefér a táskámba a tokjával együtt. eleinte fura volt, hogy kicsi a képernyője, mert elég rosszul látok, de meg lehet szokni. én nem bántam meg.

2009. márc. 2. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megbánod mert egyre jobbakat adnak ki egyre olcsóbban, de mivel egyre jobbak praktikusabb használni mint egy asztali pc-t, bár bővithetőségük töbnyire minimális.
2009. márc. 2. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánod meg nekem is az van. Ha nem komolyabb videószerkesztésre vagy komolyabb multimédiás dolgokra akarod használni és nem akarsz a legújabb 3d-s játékokkal játszani akkor neked való. A netbook jó MSN skype zene filmnézés böngészés irodai célokra is jó, de photoshoppal is lehet vele "játszani" és a nem legújabb 3d-s játékokat is viszi. Én személy szerint az Asus eee 1000h -t ajánlom mivel az akksija 6órát is kibír ami nem mellékes gondolom.
2009. márc. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!