Megbánom, ha netbookot veszek?
Én annó egyetem előtt vettem laptopot netezésre, filmnézésre stb. hogy majd milyen jó lesz. Így utólag viszont kicsit vegyes érzéseim vannak, jó hogy van, de igazából nem olyan fontos/hasznos, mint azt előtte gondoltam, kicsit sajnálom a rá költött pénzt.
Szóval nem lebeszélni akarlak, ha van fölös pénzed, vagy nagyon szeretnéd, akkor irány a bolt, de egyébként azért gondold át, hogy pár óra netezés megér-e annyi pénzt?
HP Mini 2133 FU339EA Ezt javaslom, most vettem egyet és nem bántam meg!
Magyar billentyűzet, és a billentyűk mérete akkora, mint egy normál billentyűzeten!!!
Nagyon szép kijelzője van, nagy háttértár, jó a memóriaellátottsága. (De 5-6e Ft-ért kapsz hozzá 2 GB-s modult is)
Gyors a procija (a mininote-hoz képest), és sokat bír az akku, még úgy is, hogy "csak" három cellás.
Ezzel nem járnál rosszul!
Ja és a lényeget nem írtam: 83.000,- Ft bruttóban.
Az előző voltam.
Ti nem értitek a kérdezőt...
A netbook az nem ugyanaz,mint a notebook(laptop).
110 ezerért ma már notebookot(laptopot) is lehet venni,nem csak netbookot.Nem is akármilyet.Egy jó középkategóriás gépet.Fontold meg!
Harmadik válaszoló! Nem találod kicsinek a képernyőjét?
Köszi mindenkinek a válaszokat, írjon még, akinek van tapasztalata!
szia,
nekünk is van egy. hatvanvalahányezer forintba került. előzőleg az asztali mellett egy normál méretű laptopunk volt, de azt nem mertem magammal vinni konzultációra, mert folyton attól féltem, hogy fent hagyom a vonaton, amilyen szerencsés vagyok és amilyen sok cuccal járok. úgyhogy eladtuk és lett helyette ez. ez simán belefér a táskámba a tokjával együtt. eleinte fura volt, hogy kicsi a képernyője, mert elég rosszul látok, de meg lehet szokni. én nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!