Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehet kötni két PC-t...

Össze lehet kötni két PC-t igy? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Arra lennék kivncsi, hogy össze lehet-e két PC-t kötni úgy, hogy az egyik gép használja a másik processzorát, VGA-ját. és memóriáját?

Pl: mindkettő gép 2 magos és igy 4 magos lenne?

2011. ápr. 11. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet.(Legalábbis úgy nem,hogy egymás "dolgait"használják..)
2011. ápr. 11. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
erre kíváncsi vagyok én is /bocs kérdező/
2011. ápr. 11. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

ezt rackes szervernek hívják, egymás erőforrásait használják.

Beágyazott rendszerek.

katonai célokra használják elsősorban

2011. ápr. 11. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ha józan paraszti ésszel gondolkozok akkor te is rájössz,hogy nem lehetséges."processzor, a számítógép „agya”, azon egysége, amely az utasítások értelmezését és végrehajtását vezérli, félvezetős kivitelezésű, összetett elektronikus áramkör. "Azaz ez végzi a pc fő műveleteit.

Nem lehetséges.Több millió műveletet végez másodpercenként.Amúgy min akarod "megosztani"kábelen?Neten?

De ha talán valami "csodálatos módon" sikerülni akkor se lenne lehetséges Maximum az egyik gépen 20%os növekedés a másik gépen pedig -80-100% os teljesítménynövelés érhető el.(azaz az egyik gép használhatatlan lenne a másik gépen a növekedés elenésző lenne..

2011. ápr. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!