Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire fontos a op rendszer?

Mennyire fontos a op rendszer?

Figyelt kérdés
ha van 1 videokártyám ami képes a DX11re és windows xp alatt használom ami csak DX9et tud, az mennyire befolyásolja a játék futását, esetleg rosszabúl, kevesebb FPS-el fog menni? egyébként azért nem használnám win7 alatt mert nagyon elegem van belőle
2011. ápr. 11. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A játék DX10/DX11 effektjeit nem fogja megjeleníteni, ami a játékélményben és képi hatásokban erősen észrevehető. Mi a baj a Win7-tel?
2011. ápr. 11. 19:29
 2/6 Panda Péter ***** válasza:

win7-ről vissza XP-re? tejóég... nem jutók szóhoz :D

mit követett el ellened a 7?

2011. ápr. 11. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:

panda péter név azért ott van:D hmmm oviapu vagy mi annak a filmnek a neve na :D

rengetek dologgal nem kompatibilis a win7, és hiába állítom be a kompatibilitást úgy se működik, pl call of dutyhoz mappolás\modolás. az nekem 1 alapdolog a call of dutyhoz :)

2011. ápr. 11. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
meg eredetileg azért vettem ezt az 1TB-s wincsit hogy win7et használjak rajta, de nem úgy alakúlt
2011. ápr. 11. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
1 terrás vinyó miért nem elég ahhoz, hogy windows xp-d és 7-ed is legyen? Nekem 80 gigás vinyón van egy rakat zene, film, program, egyéb adat, meg Windows 7 és Ubuntu. Ja és a win 7 főleg XP-s driverrel, de pl. hangkártyához egy másik, vele kompatibilis kártya driverét tettem fel, mert csak az ment win7 alatt normálisan. És atomstabil így is a rendszer.
2011. ápr. 11. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
na de most XP van rajta és ha elindítom a win7 telepítőt akkor nem fogja letörölni a most meglévő rendszert?
2011. ápr. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!