Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akinek 32GB ram van a gépébe...

Akinek 32GB ram van a gépébe az mire tudja kihasználni?

Figyelt kérdés
Felesleges szerintem annyi, vagy miket bír egy olyan gép?
2011. ápr. 11. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerver.
2011. ápr. 11. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, erre nem is gondoltam :D
2011. ápr. 11. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Word, Excel, PowerPoint, internet, levelezés, játék - ugyanarra, amire te. Ma (még) fölösleges ennyi RAM. Persze lehet vele jópofa dolgokat művelni...
2011. ápr. 11. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerver vagy bizonyos programok segítségével RamDisc-et készít belőle(nem az egészből)és ebben (asszem) 6-12x gyorsabban futnak a programok

Link:

[link]

2011. ápr. 11. 19:50
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

"Akinek 32GB ram van a gépébe az mire tudja kihasználni?"

Villogásra, dicsekvésre. Mert hogy kihasználni nem tudja, az tuti.

2011. ápr. 11. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
most még röhögtök ezen mert a játékok 32 bitesek, de amint kijönnek a 128000 bites játékok akkorra a 32 g ram lesz a menő XD
2011. ápr. 11. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

ma 23:32:

64 biten 17179869184 giga memória címezhető meg elméletileg, csak úgy szólok.

Amúgy egy embert ismerek, akinek 16 giga memóriája van. Amellett, hogy amúgy is rengeteg program megy egyszerre neki, köztük sok memóriaigényes, virtual boxban fut egy másik oprendszer, tehát pl. Windows 7 megy alapból, és még fut mellette egy Linux is.

De ennyi rammal én is tudnék mit kezdeni. Pl. a folyton futó programokat indítás után ramdrive-ra tenném, ezzel gyorsítva a rendszert.

2011. ápr. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!