Miért indul újra a gép?
Figyelt kérdés
Tegnap felraktam a gépre egy új játékot és ahányszor elindítom,betölt a pálya és utána újraindul a gép...
Ez lehet attól mert túlmelegszik a proci?
Vagy mert rég takarítottam ki a gépet?
2011. ápr. 11. 18:48
1/2 anonim válasza:
Általában ezt a processzor okozza! Túlmelegszik, és mivel nem bírja a terhelést, ezért újraindul! Takarítsd ki a géped virtuálisan, és a valóságban is! a ventinlátorok peporosodnak, akkor azok leállnak, és nem hűtenek!
2/2 anonim válasza:
A por nagyon alattomos dolog... Gyönyörűen el tudja tömíteni a procihűtő lamelláit, és így a venti gyakorlatilag semmit sem ér. Úgyhogy én azt ajánlom, mindenek előtt kapd le az oldalát (tetejét) a gépnek és takarítsd ki! (legjobb nagynyomású levegővel, de finom ecset is megteszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!