Nvidia Geforce 7025 nvidia nforce 630a -ez jó videókártya?
Figyelt kérdés
Ez viszi azokat a játékokat (pl sims 3) mert nekem akad rajta a sims 3.Az nem baj hogy Windows 7-en van rajta?(mert azt olvasatam hogy csak az XP-t és a Vistát támogatja.2011. ápr. 11. 18:12
1/5 Panda Péter válasza:
hát a kártya nem egy erőművész (finoman szólva), engem már az is meglep hogy egyáltalán elindul rajta a sims3.
2/5 A kérdező kommentje:
De egy olyan játékot is visz amihez Nivida Geforce 7600 videókártya kell.(azt is akadva)
De a Sims 3-hoz jóval kevesebb kell mint ahoz a játékhoz.
2011. ápr. 11. 18:29
3/5 Captain Frájer válasza:
Az egy integrált grafikus processzor, ergo azon tényleg csodaszám, ha bármi elindul. Eredetileg azért van rajta az alaplapon, hogy:
a) ha valaki alacsony fogyasztású gépet akar pl filmnézésre, netezésre, annak nem kell vennie egy vga-t.
b) ha tönkremegy a vga-d, akkor jól jöhet az integrált grafikus processzor, hisz, amíg gyűjtögetsz, h vehess egy új vidikarit, addig is használhatod a géped netezésre, filmnézésre.
Ergo ez csak arra jó, h monitort hozzáköthesd valamihez. Nagyon gyenge grafikus processzor, játékra nem alkalmas. Ez az IGP ennél sosem lesz gyorsabb.
4/5 anonim válasza:
Bocs ha beleszólok de nekem ilyen van már 2 éve és még ha nem is a lagújabb de a sims2 gta sa minecraft ilyesmi játékokat elbírja.
5/5 anonim válasza:
Nekem is integrálva van meg ez a vidikártya. Elviszi a GTA SA-t, de a Call of juarez meg a Test Drive Unlimited már élvezhetetlenül laggol rajta. Ja, és win 7-em van. Nem ajánlom ezt a kártyát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!