Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Webkamera drivere kellene...

Webkamera drivere kellene vagy instalációs lemeze:Mexxcom webcam 8. 0 megapixel?

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 28. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem elég a driver is, ha jól értelmezem a kérdésedet... Elég felmásolni a gépre a drivert, és amikor bedugod a kamot, akkor ha nem találja meg magától, ki kell jelölni... Akkor a webkam már működik. Az installáló lemezen többnyire szokott mellékelve lenni egy prog is hozzá, de ez sztem neked nem kell... Ha a webkamerát fel tudod ismertetni a géppel, akkor már használhatod MSN-hez, skyphoz, stb...
2009. febr. 28. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést. Ehez az eszközhöz nincs driverem és az kellene, de sehol nem találok a neten. Ha valaki fel tudná tölteni, hogy elérhető legyen nagyon megköszönném. Nem találom a gyártó honlapját sem.
2009. márc. 1. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!