Milyen laptopot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék vásárolni. Valami jó minőségűt, ami nem romlik el hamar. Valószínűleg utaznák is vele.
De ne legyen túl drága. Max 140000Ft.
Esetleg vannak tapasztalataitok, milyet érdemes venni?
2011. ápr. 7. 17:10
1/5 anonim válasza:
az ezerszer elhangzott kérdés...mire kell? film, játék(milyenek?), könyvolvasás, netezés? mik a főbb szempontok? nagyobb teljesítmény, hosszabb üzemidő?
2/5 anonim válasza:
Dell Inspiron N5010.
Én még 160 körül vettem, most 135-ért megkapod az alapot, picivel jobb felszereltséggel.
3/5 A kérdező kommentje:
Inkább netezésre, esetleg filmnézésre kellene. És olyan aminek mondjuk sokáig bírja az akksija.
2 válaszoló: Te hol vetted?
És köszi a választ!
2011. ápr. 7. 19:06
4/5 anonim válasza:
Nekem vidéken szerezte egy ismerősöm, tehát nem tudom, melyik boltban vette.
A laptopdiszkont.hu-n 135 ezer, mostanában láttam mindenhol a városban kiplakátolva.
5/5 anonim válasza:
Lenovo, Dell, HP közül válogass. Nekem HP van tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!