Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a Laptop megéri az árát?

Ez a Laptop megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

És ez a 2 kiegészítő hozzá:

[link]

[link]

Megéri? Vagy tudtok max 160e (!) ért jobbat?

És tudnék vele netezni vezetéknélkül bárhol?

2011. ápr. 7. 16:32
 1/8 A kérdező kommentje:
És a proci 2 magos igaz?
2011. ápr. 7. 16:37
 2/8 Panda Péter ***** válasza:

igen, az adott proci kétmagos.

hogy megéri-e? szerintem nem, mert acer.

én ennyi pénzért ezt venném:

[link]

ugyan hardveresen gyengébb egy kicsit, de összeszerelési minőségben nem kicsit jobb, és 1 év helyett 3 év gari van rá.

csak ott tudsz vezeték nélkül netezni, ahol van Wifi-s lefedettség.

2011. ápr. 7. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát a vidikari 512 ami nekem nem jó, és halottam h intel jobb notebookba, ez 3gb ram ami nekem kevés mert videót vágok képet szerkesztek, közbe netezek zenét hallgatok és nem akarom késöbb bővíteni, a hdd elég lenne 320gb de a többi miatt ezt nem hiszem h megvenném, de mi a baj az Acerral?=/
2011. ápr. 7. 17:31
 4/8 Panda Péter ***** válasza:

talán hogy olyan gyenge az anyaghasználata és az összeszerelési minősége, hogy nagy valószínűséggel valami baja lesz (repedés, hajlás, deformálódás, rosszabb esetben törés).

kétmagos AMD proci, szerintem maximum 10-15%-kal lesz lassabb, mint egy intel.

3GB ram hova nem elég?

a hp vinyója 7200-as fordulatszámú, az adattároló sebessége pedig videóvágásnál akár még fontosabb is, mint a procié.

512MB-os vga hova nem elég? Crysis 2-t akarsz játszani Full HD-ben, vagy mi? alap játékokra bőven jó lesz az is.

2011. ápr. 7. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Eltaláltad mert arra is gondoltam..

De még meglátom és még keresek hátha találok hasonló jót nem Acerben..

2011. ápr. 7. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó az Acer és igen megéri az árát csak 1 ognd Linux az op.jobb lenne ha Windows lenne.
2011. ápr. 9. 00:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Így is úgy is Windows 7 Ultimate -t rakok rá.
2011. ápr. 9. 10:28
 8/8 Panda Péter ***** válasza:
"ecio" csak nem neked is Acered van? csak mert nekem az van, és konkrétan GAGYI, mind anyaghasználatban mind összeszerelésbe, ráadásul nem csak az én Aceremmel vannak bajok, hanem gyakorlatilag szinte minden Acer tulaj ismerősőm gépével is...
2011. ápr. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!