Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az új memóriakártya nem üti...

Az új memóriakártya nem üti ki az alaplapomat, ha kicserélem a régivel? (részletek alul)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Dell Optiplex GX280-as komplett "irodai" gépem,amiben RAM-ot akarok cserélni. Utánanéztem az angol nyelvű hivatalos dokumentációban a neten az van írva hogy PC2 5300-as típusú memória rakható bele,ezért vettem egy 512MB-osat, de elbizonytalanodtam, ugyanis amikor szétszedtem a gépet, a jelenlegi memóriakártya egy PC2 3200-as... Azzal tisztában vagyok, hogy egymás mellé kár betenni őket(bár hely van neki) de nem merem beletenni az 512-mb-osat, nehogy tönkretegye az egészet. Szerintetek kicserélhetem a memóriakártyát az újabb tíőusra(a dokumentáció szerint) vagy ne próbálkozzak vele?(Mert ugye egy régebbi RAM van most benne).

2011. ápr. 7. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
miért ne rakhatnád mellé? ha jól van beállítva az órajel vagy ha ugyanannyi mehet mellé.És miért ütné szét? nem nagyon értem hogy te itt mire gondolsz de lehet az okosabbak tudnak többet is mondani
2011. ápr. 7. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de a két memória órajele( ahogy a típusa is) különbözik. ASz a kérdésem hogy a dokumentációnak higyjek vagy annak ami most van benne? :S
2011. ápr. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!