Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 49'C fokos HDD hőmérséklet...

49'C fokos HDD hőmérséklet még elfogadható?

Figyelt kérdés
még a ház egyik oldalát is leszereltem de ugyanúgy 49 fokos persze közben játszok.
2011. ápr. 4. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kicsit talán sok. Jobban belegondolva nem is olyan kicsit...

Nekem csak 44fokos, pedig 20-40mbittel töltögetek úgy, hogy fél éve nem volt töredezettségmentesítés. Darál mint az állat, rezeg az egész gépház, de soha nem megy 50 fok közelébe.

2011. ápr. 4. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
valami hűtést nyomjál ha másnem szobai ventilátor
2011. ápr. 4. 17:23
 3/4 Panda Péter ***** válasza:
laptop vinyónál még azt mondanám ok, de asztalinál egy nagyon sok, le kéne vinni 40 fok alá. lehet el kéne gondolkodnod egy jobb szellőzésű gépházon, amiben van elöl ventillátor.
2011. ápr. 4. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is akörül van. 80 gigás sansung sp0802n

Én télen ha leheőségem van rá akkor rányitom az ablakot. Lehűti rendesen. Bár nem tudom, hogy jót tesz e neki :D

nyáron viszont valami ventilátort vagy valami pont hdd hűtésére készített dolgot kellene rá rakni...

2011. ápr. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!