49'C fokos HDD hőmérséklet még elfogadható?
Figyelt kérdés
még a ház egyik oldalát is leszereltem de ugyanúgy 49 fokos persze közben játszok.2011. ápr. 4. 16:29
1/4 anonim válasza:
Egy kicsit talán sok. Jobban belegondolva nem is olyan kicsit...
Nekem csak 44fokos, pedig 20-40mbittel töltögetek úgy, hogy fél éve nem volt töredezettségmentesítés. Darál mint az állat, rezeg az egész gépház, de soha nem megy 50 fok közelébe.
2/4 anonim válasza:
valami hűtést nyomjál ha másnem szobai ventilátor
3/4 Panda Péter válasza:
laptop vinyónál még azt mondanám ok, de asztalinál egy nagyon sok, le kéne vinni 40 fok alá. lehet el kéne gondolkodnod egy jobb szellőzésű gépházon, amiben van elöl ventillátor.
4/4 anonim válasza:
Nekem is akörül van. 80 gigás sansung sp0802n
Én télen ha leheőségem van rá akkor rányitom az ablakot. Lehűti rendesen. Bár nem tudom, hogy jót tesz e neki :D
nyáron viszont valami ventilátort vagy valami pont hdd hűtésére készített dolgot kellene rá rakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!