Jó ez a konfig játszani?
játszani veszem, szóljatok ha valami szúrja a szemeteket.
és ne csak fikázzátok a másikat hanem érveljetek és ajánljatok mást.így tudtok segíteni nekem...
-alaplap: Asus M4A88TD-M EVO/USB3
-proci: Amd phenom x4 955 3.2 GHz,gyári hűtővel
-vga: Gigabyte GTX 460 1 Gb DDR5
-ram: Kingston HyperX 2x2 Gb 1600MHz
-ssd: kingston 64 gb
-táp: FSP FSP500-60GHN 500W Active PFC 85+
full hd ban szeretnék játszani új játékokta jó fps-el...
tetszetős konfig
vid kártyánál a 460as a régi 1 gigás, vagy az új megtépázott? lehet h ezen lehetne kicsit erősíteni pl egy radeon 6850essel, vagy nvidia vonalon 560assal
és vinyót ne felejtsd ki, 64 giga nem sok mindenre elég manapság
köszönöm, nem felejtem csak játék szempontjából..nem tartottam lényegesnek...
hogy értetted hogy az új megtépázott?
és jobban összepasszolna ez a gép mondjuk egy gtx 560 ti-vel?
évekig vitatkozhatnánk hogy ati vagy nVidia, de én egy paraszt elkényelmesedett nVídiás vagyok...ezen a vonalon mozoghatunk....
de amugy én vagyok a hibás mert nem írtam ki Panda 6850 Péternek hogy nem szeretnék bele radeont :)
inkább a gép konfigján lenne a kérdés hangsúlya....
hogy összeillenek e...
460asnak volt egy "fejlődése"...
először kijött az eredeti 1 gigás, majd a 768as, kevesebb memóriával de ami fontosabb kisebb sávszélessségű memóriavezérlővel, és végül a 460SE, amely ismét normális memóriavezérlővel és 1 giga memóriával, de megtépázott Cuda magszámmal (288 a 336 helyett).
de sztem ez az eredeti 460as, nincs ott az SE jelölés mögötte, bár azért nézz utána ha gondolod.
am itt egy jó összehasonlító teszt ha pontosabb képet akarsz (460 és 560 is benne van):
Ezennel átírom a nevem "Panda vegyél Chifetec CTG-t és Radeon HD6850-et Péter"-re
viccet félretéve:
lap: inkább AsRock és Gigabyte párti vagyok, így ebből ajánlanék
proci jó, de jó lesz a 945 is, mert ezek szorzózár nélküli porick, így nagyon könnyű az órajel emelés
én azért vennék hozzá egy kultúrált hűtőt is.
vga-n akkor nem tépem többet a számat
ram igazából mindegy, egyébként sem tartom jónak ha túlspilázzák a dolgot, de AMD-nél mégannyira tökmindegy
ssd jó
táp is jó, de a vezetékei lehet kevesek lesznek. ez esetben vagy használsz átalakítókat/hosszabítókat, vagy veszel egy... wait for it... Chieftec CTG-t :)
Sri! sztem inkább 560ti-t veszek a látottak alapján!köszönöm a kommentet!
Panda.....Péter! :)
ajánlanál nekem egy alaplapot?szemeztem már giga lapokkal de nem néztem utánna.jó lenne egy idevaló deszka ami ezeket befogadja...és jó lenne ha lenne benne usb 3.0 mert van egy hozzávaló külső vinyóm.
amugy a fennt említett konfigon nem tudom változtatni a ramot és a procit mert azt már megvettem....a pénzem már megvan a többire és nagyon égeti a zsebem ugyh azért lenne jó ha mondanátok végleges válaszokat....mert akkor szaladok a "bótba" :)
és ha később szeretnék tuningolni, mikor már kell majd, de inkább giga párti vagyok?
az asrock-okról már sok rosszat hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!