Miért Nem Ismeri fel 4gb Ramot?
A problémám ott kezdődött, hogy felraktam a Win7(64-bit)-t ami folyamatosan, befagyott. Viszont felismerte a 4gb Ramot(zsír új ramok).De nem tudtam használni a gépet mert 5percenként fagyott. Updateltem a Bios-t azóta semmi probléma nincs rendesen fut a rendszer, viszont azóta csak 3,25 Gb-ot ismer fel ami igencsak idegesítő mivel nem használja ki a teljeset....
Abit-Ab9
Blackdragon 2x2 1gb duo
Intel core2 duo 2,4ghz
mit ír?
azt hogy 3.25 g van benne
vagy
3.25 g a felhasználható
Telepített Memória: 3,25
Tuti valami a bios-al van, ott kéne beállítani valamit vagy megin updatelni. Mert elötte felismerte.
64bited win7nek látnia kéne. Ha eddig látta és bios firmware update után nem lássa, akkor nyilván a firmware a hibás. Attól hogy egy firmware a legújabb és gyártó által kiadott, még nem biztos, hogy jó is. A képkártyáknál pl gyakori, hogy nem a legfrissebb driverekkel a leggyorsabb a kártya.
Olvass utána fórumokon a firmwarenek. Én ezzel kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!