Olcsó konfig játékra. Jó ez így?
Sziasztok! Egy elég olcsó konfigot raktam össze játékra. Főleg a GTA 4, CoD-ok, meg hasonlók mennének. Azt szeretném kérdezni, hogy ezen a konfigon hogyan futnának a játékok.
A konfig:
CPU: Intel Dual Core E6700 3,2 GHz
ALAPLAP: AsRock G41C-VS OEM Alaplap
RAM: Geil Value 2gb DDR3 1333MHz CL9
VGA: Sapphire Radein 5570 1GB DDR3 128bit
TÁP: Gigabyte Superb 460W
CPU HŰTÉS: Spire Storm 954SP954S7
Bocsi a CPU hűtőt javítanám ki: Spire Storm 981 SP981S1
Valamint ez így együtt kb. 60 000Ft
Bolt: pcx.hu
Szia!
GTA 4-hez legalább 4 giga DRRIII kell.
5570 nem jó vétel szerintem, vegyél inkább 5770-et!
ne vegyél asrock alaplapot, mert gagyik!
am a gta 4 biztos hogy nem fog elindulni rajta, ha meg mégis, akkor minimum beállításokkal is egy élvezhetetlen szaggatás lesz az egész!A CoDdal ugyan ez!
A vga nagyon gyenge, a 2008-as játékokat is alig bírná.Minimum egy HD5670-es kell játékhoz hogy a mai játékok elfussanak LOV-on!
A CPU nak meg minek külön hűtő?Nem elég a gyári?Vagy húzni akarod?
Egyébként KB ilyen áron kapsz egy AMD Athlon II X2 265-öst.Jobb játékra, és 2 magos, nem olyan 2 magos FÉLE, mint az intel dual core.
"Minimum egy HD5670-es kell játékhoz hogy a mai játékok elfussanak LOV-on! "
A COD Black Ops régi játéknak számít és ha azt 1280x1024-es felbontással játszottam, úgy hogy minden maxon, már low-nak számít? Csak mert egy Ati HD3870 majdnem tökéletesen elég volt rá. Pedig valószínűleg kicsivel gyengébb, mint az 5570.
Ettől eltekintve amúgy tényleg nem a legszerencsésebb választás ez a kártya.
VGA terén pedig érdemes 5770-ben vagy pl. GTX 460-asban gondolkozik (nem full hd-ra még a 768 MB-os is megteszi).
alaplapból szerencsésebb lenne pl. Gigabyte-ot venni, RAM-ból érdemes 4 GB-ot (leginkább 2x2 GB-ot).
Ha nem lennének már olcsóbbak egy ideje a DDR3-asok,akkor szólnék, hogy az a proci nem használja ki, de így mindegy, mert a DDR2 a drágább most már.
Asrock egy jó alaplap!
Az Asrockot felvásárolta az Asus, és ma már ugyanolyan minőségi lapokat gyártanak, általában olcsóbban
az AsRockot az Asus leányvállalata, és a csúcskategóriát leszámítva jobb termékeket gyárt, mint az anyacég (tehát kinőtték a régi, tényleg nem túl jó minőséget).
a tápot én lecserélnem mert a superb-nek régi bele van, az FSP400-60APN-nek jobb hatásfokú bele van.
am a videókártya eléggé gyenge pont, én egy 5670-ig mindenképp felmennék (az se baj, ha 512MB-os, csak GDDR3 vagy GDDR5 modulok legyenek).
"azért egy 3870 még mindig erősebb egy 5570-nél."
Ezt jó tudni. A 3870 már elég régi, azért gondoltam, hogy gyengébb lehet. De ha ezt tesztek igazolják, akkor az 5570 bőven nem éri meg. DirectX 11-es, de minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!