Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pentium 4-es processzor?

Pentium 4-es processzor?

Figyelt kérdés
Nagyjából mennyibe kerül újonnan megvenni egy 2,0 GHz-s Pentium 4-es processzort? És ez mennyire jó a "mai világban"? Nem nagyon értek a számítástechnikához, ezért előre is köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 2. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Árat nem tudok mondani de szerintem egy 20,000 ft! Állítólag az Intel Pentium a mai világban már elavult, de nekem az van, csak 3.00GHz-ben és tökéletesen visz minden játékot! A mai legmodernebb processzor: Intel-Duel Core-Expert! Legújabb fejlesztésű! Az expert fajtából egy 2.7GHz-es kb 80,000-ft-ba is kerül! A Pentimot én szeretem, nekem bejött! Ha játékra használod a játékok 60% menne rajta! De irodai munkára, letöltésekre filmnézésre tökéletes!
2011. ápr. 2. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem 1 magos pentium 2,4es volt, megvoltam vele elégedve,

az alaplapod milyen? mert az se mindegy

2011. ápr. 2. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első el van varázsolva, vagy én nem értettelek meg.

Amit írtál P4 2GHz, egy magos, manapság ócskavas kategória, vaterán 2000 Ft

80.000-ért már felsőkategóriás Core i7-est veszel, az már döfi.

2011. ápr. 2. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van pl.

A processzort valahová bele kell dugni. Van kb. 6 féle foglalattal, természetesen mindegyiket csak a sajátjában lehet használni.

Aztán ugye vannak aza alaplapok, ilyen-olyan foglalattal, passzoltatni kell őket.

A P4 természetesen ma is használható, az alapkérdés csak az, hogy mire.

Irodai munkára a leggyengébb is alkalmas, Videót nézni már erősebb kell, játszani meg nincs felső határ. Ára fentiek függvényében: 10000-100000

2011. ápr. 2. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
P4 2GHz-t újonnan már sehol sem fogsz kapni. Jó 7-8 éves technika... Használtan párezerért lehet venni. DuEl-Core proci sose volt, legfeljebb DualCore, de az se mai darab. Az Intel legújabbjai az i5-xxxx (négyszámjegyű) és az i7-xxxx procik.
2011. ápr. 2. 10:39
 6/6 anonim válasza:
100%

Az első válaszoló sajna hülyeséget beszél.

80kért Core i7et veszel. Nem a dual core a legfejlettebb.

KIcsit nézz utána jobban ma p4-et 2kért veszek. :))

2011. ápr. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!